Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

HungerBox: Χρηματοδότηση 12 εκατ. δολαρίων από την Paytm και άλλους επενδυτές

Η Ινδική Foodtech Startup HungerBox σήκωσε χρηματοδότηση 12 εκατ. δολαρίων από τις Paytm, NPTK, Sabre Partners, and Neoplux.

Η HungerBox, που ιδρύθηκε το 2016, είναι μια B2B εταιρεία στον τομέα του F&B, η οποία παρέχει λύσεις διαχείρισης σε καφετέριες και καντίνες, βοηθώντας τις να διαχειριστούν τις παραγγελίες τους και να παρακολουθούν το feedback που δέχονται από τους πελάτες τους, μεταξύ άλλων. Σε ιδιώτες, η εφαρμογή της HungerBox δίνει τη δυνατότητα να δουν μενού, να παραγγείλουν, να πληρώσουν αλλά και να παρακολουθούν την παραγγελία τους.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι επεξεργάζεται πάνω από 500.000 συναλλαγές την ημέρα, αριθμός που αυξάνεται κατά 10% κάθε μήνα, με τις ετήσιες πωλήσεις τροφίμων να ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια δολάρια!

Η HungerBox σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη χρηματοδότηση για να ενδυναμώσει την παρουσία της σε 10 νέες πόλεις της Ινδίας αλλά και για να επεκταθεί στην Νοτιοανατολική Ασία. Με την επέκταση αυτή, η HungerBox θέλει να φτάσει τις 1 εκατ. παραγγελίες ημερησίως μέχρι το 2020.

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της, Sandipan Mitra, η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να ασχοληθεί περισσότερο με τον εταιρικό τομέα και να επεκταθεί και σε άλλους τομείς, όπως η εκπαίδευση, η υγειονομική περίθαλψη και η λιανική πώληση, ως μέρος μιας στρατηγικής τριών κατευθύνσεων.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία πέρυσι είχε σηκώσει χρηματοδότηση Α’ Γύρου, ύψους 4,5 εκατ. δολαρίων από τις Sabre Partners and Neoplux. Ανάμεσα στους υποστηρικτές της είναι και η Lionrock Capital με έδρα τη Σιγκαπούρη και ο Kris Gopalakrishnan, συνιδρυτής της Infosys.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις