Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα συνεργασία AS Roma και Acronis στο cybersecurity και data analytics

Η Acronis ανακοίνωσε πρόσφατα νέα μεγάλη συνεργασία με την Associazione Sportiva Roma, την γνωστή ιταλική ομάδα ποδοσφαίρου. Με τη νέα συμφωνία, η Acronis θα παρέχει λύσεις AI και Machine Learning (ML) τόσο για την επεξεργασία δεδομένων ποδοσφαίρου, για τη βελτιστοποίηση των παιχνιδιών και των επιχειρηματικών λειτουργιών της ομάδας, όσο και λύσεις προστασίας των κρίσιμων αυτών δεδομένων.

Η Acronis έχει μπει για τα καλά στην προστασία και ανάλυση δεδομένων στα σπορ μια και τον τελευταίο καιρό έχει κλείσει μια σειρά συμφωνιών με γνωστές ομάδες ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, (Arsenal-Liverpool), αλλά και με τη Red Sox στις Η.Π.Α..

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Roma, Francesco Calvo, ανέφερε σχετικά:
“Το άθλημα του ποδοσφαίρου εξελίσσεται συνεχώς και έχουμε εισέλθει σε μια εποχή όπου είμαστε περισσότερο εξαρτημένοι από ποτέ στα δεδομένα για να κάνουμε κινήσεις που κερδίζουν παιχνίδια! Ωστόσο, όσο πιο σημαντικά γίνονται τα δεδομένα τόσο περισσότερο θα πρέπει να εξασφαλιστούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεργαζόμαστε με την Acronis για να μας βοηθήσει όχι μόνο να αναλύσουμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα των δεδομένων που συλλέγουμε, αλλά και να τα προστατεύσουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε #CyberFit με το Acronis”.

Πως η Arsenal χρησιμοποιεί τα Big Data για να κερδίζει τους αγώνες

Οι τεχνολογίες AI / Machine Learning είναι ένας σημαντικός παράγοντας της συνεργασίας μια και δεν εφαρμόζονται μόνο στην ανάλυση δεδομένων, αλλά αποτελούν επίσης βασικό μέρος των λύσεων που θα χρησιμοποιεί η AS Roma για την προστασία των συστημάτων της. Μια τέτοια λύση είναι το Acronis Cyber ​​Protect, μια ολοκλήρωση της προστασίας δεδομένων και της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο με τεχνολογία AI.  Ότι χρειάζεται ένας οργανισμός για να προστατευτεί από απειλές στον κυβερνοχώρο και απώλεια δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και της ανάκτησης, της προστασίας από κακόβουλο λογισμικό και της ασφάλειας γενικά, μπορεί να το διαχειρίζεται από μία και μόνο οθόνη.

Ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Acronis, Jan-Jaap Jager, εξηγεί τους βασικούς παράγοντες που έφεραν την AS Roma στην Acronis.:
“Η χρήση διαφόρων και διαφορετικών λύσεων για κακόβουλο λογισμικό, για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κλπ. μπορεί  να αφήσει κενά στο σύστημα τα οποία μπορούν να “αξιοποιηθούν” από εγκληματίες του κυβερνοχώρου. Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα Acronis Cyber ​​Protect διασφαλίζει ότι οργανισμοί όπως η AS Roma μπορούν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο γνωρίζοντας ότι τα δεδομένα τους είναι ασφαλή και θα έρθουν αντιμέτωποι με ελάχιστες διακοπές στις καθημερινές τους λειτουργίες. Η Acronis εργάζεται επίσης όχι μόνο για την προστασία των δεδομένων της AS Roma, αλλά και για την ανάλυσή τους. Οι τεχνολογίες AI και ML θα βοηθήσουν τον σύλλογο στο back office αλλά και στο γήπεδο, ειδικά καθώς η χώρα ανακάμπτει από την πανδημία Covid-19.”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις