Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η High Alpha άντλησε 35 εκατ. δολ.

Το ποσό των 35 εκατ. δολαρίων συγκέντρωσε η High Alpha προκειμένου να δημιουργήσει, διαχειριστεί και χρηματοδοτήσει enterprise cloud εταιρείες.

Η High Alpha αποτελεί ένα venture studio το οποίο με τη σειρά του ενοποιεί την εταιρική δημιουργία με το venture funding στο συγκεκριμένο καθετοποιημένο τμήμα της αγοράς. Η εταιρεία απαρτίζεται από δύο τμήματα: Τα High Alpha Studio και High Alpha Seed. Η πρώτη δημιουργεί, διαχειρίζεται και υποστηρίζει νέες επιχειρήσεις παρέχοντας μια ευρεία γκάμα από υπηρεσίες, όπως λ.χ. την ανάπτυξη προϊόντων, τη χρηματοδότηση, το branding κ.ο.κ. Όσο για την High Alpha Seed, επενδύει στις επιχειρήσεις της High Alpha Studio, αλλά και σε άλλες αναδυόμενες λύσεις enterprise cloud.

“Η High Alpha λανσάρει ένα νέο μοντέλο για τη δημιουργία και τη χρηματοδότηση της επόμενης γενιάς enterprise τεχνολογικών εταιρειών. Μάλιστα, θεωρούμε πως διαθέτει τα απαιτούμενα εργαλεία και στελέχη με σημαντικές ικανότητες, προκειμένου να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις και τους στόχους της”, σημείωσε ο Scott Dorsey, Managing Partner της High Alpha.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις