Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Samsung: Ξεκίνησε η παγκόσμια κυκλοφορία των Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5, Galaxy Watch6 και Galaxy Tab S9

Η νέα γενιά αναδιπλούμενων συσκευών, smartwatches και tablet της Samsung διευρύνει τα όρια της εμπειρίας χρήστη

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε την παγκόσμια διαθεσιμότητα των πολυαναμενόμενων foldable smartphones Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5, καθώς και τις νέες σειρές Galaxy Watch6 και Galaxy Tab S9.

«Η ανταπόκριση των χρηστών στις νέες συσκευές Samsung Galaxy επιβεβαιώνεται από τη δυναμική των προπαραγγελιών», δήλωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience Business της Samsung Electronics. «Με τα Galaxy Z Flip5 και Z Fold5, καθώς και τις νέες σειρές Watch6 και Tab S9, στόχος μας είναι να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο και πιο σύγχρονο σε κάθε προϊοντική κατηγορία και να παρέχουμε στους χρήστες νέες και ελκυστικές εμπειρίες που ανταποκρίνονται σε διαφορετικούς τρόπους ζωής. Είναι συναρπαστικό να βλέπουμε το όραμά μας να βρίσκει απήχηση σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

Τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 αποτελούν την πέμπτη γενιά των αναδιπλούμενων συσκευών της Samsung, προσφέροντας νέες εμπειρίες χρήσης χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό τους, που περιλαμβάνει το νέο Flex Hinge. Οι δύο καινοτόμες συσκευές έχουν σημειώσει μεγάλη ζήτηση παγκοσμίως, ενώ οι προπαραγγελίες έχουν σπάσει ρεκόρ σε αγορές όπως η Λατινική Αμερική, η Νοτιοανατολική Ασία και η Ευρώπη, με το 65% των καταναλωτών να επιλέγουν το εμβληματικό Galaxy Z Flip5.

Tα νέα smartwatches Galaxy Watch6 και Galaxy Watch6 Classic παρέχουν ανάλυση ύπνου, εξατομικευμένα δεδομένα για τη φυσική κατάσταση και ολοκληρωμένες λειτουργίες ευεξίας, σε συνδυασμό με ισχυρές επιδόσεις και μεγαλύτερες οθόνες που εμπνέουν τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας. Οι χρήστες υποδέχθηκαν τα Galaxy Watch6 και Galaxy Watch6 Classic σε όλο τον κόσμο με ικανοποίηση, με τα προϊόντα να σημειώνουν εξίσου υψηλή ζήτηση.

Η σειρά Galaxy Tab S9 είναι διαθέσιμη σε τρία μοντέλα, το Galaxy Tab S9 Ultra, S9+ και S9. Προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία tablet, ενσωματώνουν τις κορυφαίες οθόνες της βιομηχανίας, Dynamic AMOLED 2X, ενώ και τα τρία μοντέλα διαθέτουν πιστοποίηση IP68 και ενσωματωμένο S Pen. Από τις προπαραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί για τη σειρά Galaxy Tab S9, το 60% των χρηστών έχει επιλέξει το Tab S9 Ultra. Σχεδιασμένη για να εμπνέει την αυθόρμητη παραγωγικότητα, η σειρά Galaxy Tab S9 επιτρέπει την απρόσκοπτη χρήση δημιουργικών χαρτοφυλακίων μεταξύ smartphones και tablets, μέσω του οικοσυστήματος Galaxy.

Τα Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5, Galaxy Watch6 και Galaxy Tab S9 θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής, της Κίνας και της Κορέας, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, από τις 11 Αυγούστου ενώ, σύντομα, προγραμματίζεται η κυκλοφορία τους και σε άλλες χώρες.

Τα Galaxy Z Flip5 είναι διαθέσιμα σε αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη φύση, όπως Mint, Graphite, Cream και Lavender, ενώ ταυτόχρονα διατίθεται και μία σειρά αξεσουάρ και θηκών, μεταξύ των οποίων η Clear Gadget Case και η Flipsuit Case1. Το Galaxy Z Fold5 θα είναι διαθέσιμο σε μια επιλογή εκλεπτυσμένων αποχρώσεων, όπως Icy Blue, Phantom Black και Cream και συνοδεύεται από νέα αξεσουάρ, όπως η θήκη Slim S Pen Case2 για πρακτικότητα και στυλ. Για όσους αναζητούν εξατομικευμένη αισθητική, μοναδικά χρώματα αλλά και online αποκλειστικά χρώματα και για τις δύο νέες Samsung Galaxy συσκευές, θα είναι διαθέσιμα στο Samsung.com.

Το Galaxy Watch6 διατίθεται σε δύο εκδόσεις: η έκδοση των 44mm είναι διαθέσιμη στις αποχρώσεις Graphite και Silver ενώ, η έκδοση των 40mm σe Graphite και Gold. Το Galaxy Watch6 Classic, με την αγαπημένη περιστρεφόμενη στεφάνη, διατίθεται στα μεγέθη 43mm και 47mm, σε Black και Silver αποχρώσεις.

Η σειρά Galaxy Tab S9 κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις, Beige και Graphite3, και είναι διαθέσιμη σε τρία μεγέθη: 14,6 ιντσών για το Tab S9 Ultra, 12,4 ιντσών για το Tab S9+ και 11 ιντσών για το Tab S94.

 

 

 

 

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις