Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Ισραηλινή SafeBreach άντλησε χρηματοδότηση 4 εκατ. δολ.

Χρηματοδότηση της τάξεως των 4 εκατ. δολαρίων που προέρχεται από τις Sequoia Capital και τον angel επενδυτή Shlomo Kramer, ιδρυτή της Check Point Software Technologies Ltd, κατάφερε να λάβει η Ισραηλινή εταιρεία κυβερνοασφάλειας, SafeBreach. Μάλιστα, ως επακόλουθο της συγκεκριμένης επένδυσης, ο Gili Raanan, Partner της Sequoia, θα συμμετάσχει ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της SafeBreach.

Η τελευταία αναμένεται να αξιοποιήσει τα νέα κεφάλαια για την κατασκευή ενός κέντρου έρευνας και ανάπτυξης στο Ισραήλ, καθώς επίσης και για την επέκταση των δραστηριοτήτων της στη Βόρεια Αμερική. Υπενθυμίζεται πως η SafeBreach ιδρύθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και δραστηριοποιείται στην αποτροπή επιθέσεων και παραβιάσεων πληροφοριακών συστημάτων.

Η πλατφόρμα της εταιρείας προσομοιώνει παιχνίδια πολέμου εντός των πληροφοριακών συστημάτων μιας επιχείρησης, αναλύοντας τα βήματα και τις κινήσεις που θα πραγματοποιήσει ένας εικονικός επιτιθέμενος, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το σύστημα θα αντιδράσει. Κάτι, που επιτρέπει σε μια επιχείρηση να “διορθώσει” τα όποια “τρωτά” σημεία που μπορούν να οδηγήσουν σε  παραβιάσεις των συστημάτων, πριν καν ο επιτιθέμενος τα εκμεταλλευτεί.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις