Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Yellow.Menu: Η νέα εφαρμογή premium delivery φαγητού στη Ρουμανία

Screen Shot 2015-09-14 at 10.44.49Στην ανάπτυξη μιας διαδικτυακής εφαρμογής για premium υπηρεσίες delivery φαγητού στη Ρουμανία προχώρησε ο Florin Stoian, δημιουργός του Star Taxi app, η οποία είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή για ταξί στη βαλκανική χώρα.

Η νέα εφαρμογή του ονομάζεται Yellow.Menu και είναι διαθέσιμη σε iOS και Android, επιτρέποντας στους χρήστες της να παραγγέλνουν a la carte μενού.

Για τη δημιουργία της εφαρμογής, ο Florin Stoian έλαβε χρηματοδότηση 200.000 ευρώ.

Στις τέσσερις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας της, η εφαρμογή έχει περισσότερους από 500 πελάτες, με ημερήσια αύξηση 7-10%. Προσφέρει τη διανομή φαγητού σε χρόνο μικρότερο των 30′, ενώ τα γεύματα ετοιμάζονται από σεφ που έχουν βραβευτεί με αστέρια Michelin σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Ταϋλάνδη.

Το μενού κάθε μέρας ανακοινώνεται στις 20.00 το βράδυ της προηγούμενης και η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά μέσα πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Προς το παρόν, οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο στο Βουκουρέστι, ωστόσο η ομάδα που ανέπτυξε την εφαρμογή σκοπεύει την επέκταση των υπηρεσιών και σε άλλες περιοχές, αλλά και τη δημιουργία δεύτερου, απογευματινού μενού ως «δείπνου».

yellow_menu_logo

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις