Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Metavallon «φέρνει» στην Αθήνα 60 Ευρωπαϊκές startups και διεθνείς επενδυτές!

Συνολικά 60 ευρωπαϊκές τεχνολογικές startups, σημαντικοί ομιλητές αλλά και γνωστοί επενδυτές από ολόκληρο τον κόσμο θα βρεθούν στην Αθήνα το τριήμερο 1 – 3 Οκτωβρίου 2015, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 2ου FIWARE Startup Bootcamp, που συνδιοργανώνει η Metavallon, ελληνική εταιρεία ενδυνάμωσης και επένδυσης σε τεχνολογικές επιχειρήσεις αρχικού σταδίου.

Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και εκτός από τη Metavallon στη διοργάνωση συμμετέχουν τα μέλη της κοινοπραξίας Future Internet Business. Στο τριήμερο bootcamp οι Ευρωπαϊκές startups θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε στοχευμένα εργαστήρια, θα παρουσιάσουν τις δραστηριότητές τους σε επενδυτές, θα λάβουν feedback από ειδικούς, θα παρακολουθήσουν ομιλίες και θα ανταλλάξουν απόψεις μεταξύ τους.

Όσο για τις ομιλίες και τα ειδικά εργαστήρια, θα σχετίζονται με ζητήματα επιχειρηματικής ενδυνάμωσης, όπως λ.χ. τεχνικές βιώσιμης επιχειρηματικής ανάπτυξης, ανάπτυξη προϊόντος, εύρεση και διαχείριση οικονομικών πόρων, δημιουργία ομάδας και ανεύρεσης ταλέντων κ.ο.κ. Οι δε startup εταιρείες τεχνολογίας που έχουν ήδη κληθεί να λάβουν μέρος προέρχονται από περισσότερες από 10 χώρες και δραστηριοποιούνται στους τομείς της υγείας, των μεταφορών, της ενέργειας και του περιβάλλοντος, της αγροτικής ανάπτυξης, των μέσων επικοινωνίας και περιεχομένου, των κατασκευών και μεταφορών, της κοινωνικής υποστήριξης και εκμάθησης, καθώς επίσης των βιώσιμων λύσεων για αστικά κέντρα.

Τέλος, στο περιθώριο του εν λόγω bootcamp και δη στις 3 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ένα ειδικά σχεδιασμένο Διεθνές Φόρουμ Επενδυτών στο οποίο επιλεγμένες startups θα παρουσιαστούν από τους ιδρυτές τους σε διεθνείς επενδυτές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις