Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πρώην στελέχη της Wall Street και της Disney στην World Property Exchange

Δύο νέα σημαντικά μέλη, τον Garry Cipponeri και τον Al Weiss απέκτησε το γνωμοδοτικό συμβούλιο της World Property Exchange, μια startup εταιρεία που δραστηριοποιείται στο Real Εstate.

Ο ιδρυτής της World Property Exchange, Michael Gerrity, αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την «μεταγραφή» των δύο αυτών παγκοσμίως αναγνωρισμένων στελεχών στο δυναμικό της εταιρείας του, αναφέρθηκε στο όραμα που μοιράζονται από κοινού και τους παρότρυνε να συνεισφέρουν στην επίτευξη των κοινών τους στόχων.

Garry Cipponeri

Ο Garry Cipponeri είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TradeRoom Capital Partners LLC και στο πρόσφατο παρελθόν διετέλεσε Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Διευθυντής του τμήματος Capital Markets Department της Chase Home Finance – η οποία αποτελεί τον βραχίονα δανειακής χρηματοδότησης της JPMorgan.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Chase Home Finance τον Αύγουστο του 2004 και δραστηριοποιείται στον κλάδο της μεσιτείας, των υποθηκών και του μάρκετινγκ (σε δευτερεύοντα ρόλο) εδώ και 39 χρόνια.

Υπήρξε πρόεδρος του «National MBA Residential Board of Governors», έχει υπηρετήσει δύο θητείες ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Mortgage Bankers Association, καθώς και στο Διοικητικό Συμβούλιο της MBA (Board of Directors).

Ο κ Cipponeri σχολίασε: «Κατά την επόμενη δεκαετία, η αυτοματοποίηση και η ενοποίηση της αγοράς θα επηρεάσουν ριζικά την αγορά χρέους των ακινήτων, των μετοχών και άλλων περιουσιακών στοιχείων – σε ολόκληρο τον κόσμο – και πιστεύω ότι η πλατφόρμα της World Property Exchange θα βρίσκεται εκεί, στο κέντρο των εξελίξεων, διαδραματίζοντας έναν καθοριστικό ρόλο».

Al Weiss

Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα 39 ετών στη Disney, ο Al Weiss αποσύρθηκε στα μέσα του 2011 με την ιδιότητα του Προέδρου της «Disney Worldwide Operations» – μίας εταιρείας 95.000 εργαζομένων, η αξία της οποίας υπολογίζεται στα 10 δισεκατομμύρια δολάρια και αποτελεί στην ουσία τη διαχειριστική αρχή των Walt Disney Parks and Resorts*.

Ο κ Weiss σχολίασε: «Η κατακερματισμένη παγκόσμια βιομηχανία της ακίνητης περιουσίας – αξίας 20 τρισ. δολαρίων – σε συνδυασμό με την αύξηση της επενδυτικής δραστηριότητας, εντός και εκτός συνόρων, θα βοηθήσει την πλατφόρμα της World Property Exchange να αναπτυχθεί και να προσφέρει σε όσους δραστηριοποιούνται στον τομέα της ακίνητη περιουσία, έναν πολύ πιο έξυπνο και αποδοτικό τρόπο συναλλαγών».

*Walt Disney World Resort, Disneyland Resort, Disneyland Resort Paris, Disney Cruise Line, Disney Vacation Club, “Adventures by Disney
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις