Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Διαγωνισμός για startups από τη Santander

Η τράπεζα Santander ανακοίνωσε τη διενέργεια διαγωνισμού για startup επιχειρήσεις, οι οποίες ειδικεύονται στην τεχνολογία υπηρεσιών του χρηματοοικονομικού τομέα (βλέπε FinTech).

Στην πραγματικότητα, ο διαγωνισμός που διεξάγεται μέσω της θυγατρικής της, InnoVentures, αποσκοπεί στην «ανακάλυψη» τεχνολογιών για τον τραπεζικό τομέα, οι οποίες θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν από τη Santander.

Στο διαγωνισμό θα συνδράμει και η Onevest, εταιρεία crowdfunding και απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο. Εστιάζει στους τομείς της στεγαστικής πίστης, των εμπορικών συναλλαγών και του leasing και ο νικητής θα αποσπάσει χρηματικό έπαθλο 15.000 δολαρίων και υποστήριξη από επιχειρηματικούς αγγέλους.

Ειδικά για την Onevest, θα προσφέρει κατευθύνσεις και συμβουλές στον νικητή του διαγωνισμού και θα τον «συστήσει» στους 1.000 επιχειρηματικούς αγγέλους, οι οποίοι συμμετέχουν στο δίκτυό της. Ο νικητής θα διαθέτει, επίσης, πρόσβαση στο τεχνολογικό και εμπορικό δίκτυο της Santander και της InnoVentures.

Η τελική λίστα των υποψηφίων θα ανακοινωθεί εντός του Ιανουαρίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις