Η InovGate άντλησε 10 εκατ δολ., για να επενδύσει σε Ισραηλινές startups στη Σιγκαπούρη

Newsroom
1'

Η InovGate, ένας accelerator που απευθύνεται σε Ισραηλινές startup εταιρείες που επιθυμούν να εισέλθουν στην ευρύτερη αγορά της Ασίας, ξεκίνησε ένα early stage επενδυτικό fund με “προίκα” 10 εκατ. δολαρίων.

Το συγκεκριμένο ποσό, θα επενδυθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του ερχόμενου έτους.

Η InovGate αναμένεται να πραγματοποιεί επενδύσεις της τάξεως των 100.000 δολαρίων με αντάλλαγμα ποσοστό 5% του μετοχικού κεφαλαίου των ενδιαφερόμενων εταιρειών. Μάλιστα, θα πρέπει να τονιστεί πως ήδη στο πορτφόλιό της συμπεριλαμβάνονται startups, όπως λ.χ. οι Zoomd, Xpandion, Atrinet και Magna-4eyes, οι οποίες και συμμετείχαν στο τετράμηνο accelerator πρόγραμμα της InovGate, μοιράζοντας το χρόνο τους μεταξύ του Ισραήλ και της Σιγκαπούρης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.