Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Cimagine Media: H πρώτη εξαγορά του Snapchat στο Ισραήλ

Το Snapchat ετοιμάζεται για την είσοδο στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης τον ερχόμενο Μάρτιο με αποτίμηση 25 δισ. δολ. αλλά αυτό δεν το εμποδίζει να προχωρά σε εξαγορές ανά τον κόσμο, με αυτή της Cimagine να είναι η έκτη για το 2016.

H Cimagine Media ιδρύθηκε το 2012 και έχει χαρακτηριστεί σαν μια από τις πολλά υποσχόμενες τεχνολογικές Startups από το Inc.com και τη Microsoft. Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα ενισχυμένης πραγματικότητας (Augmented Reality) με στόχο το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η τεχνολογία της Cimagine Media επιτρέπει την εύκολη οπτικοποίηση των προϊόντων από τους ενδιαφερόμενους πελάτες στο Tablet, κυρίως έπιπλα και μεγάλες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, και τη τοποθέτησή τους στο σπίτι τους αφού έχει φωτογραφηθεί και αποδοθεί στο Tablet.

Το Snapchat, θέλει να γίνει η απόλυτη εφαρμογή πίσω από κάθε κάμερα και ήδη έχει βγάλει στην αγορά ειδικά γυαλιά με ασύρματη κάμερα, τα Spectacles, πλέον μπαίνει και στην εικονική και ενισχυμένη πραγματικότητα.

H Cimagine Media έχει γραφεία στο Λονδίνο και τις ΗΠΑ και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η έδρα της εταιρείας στο Ισραήλ θα χρησιμοποιηθεί σαν το κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Snap. Αν και δεν αποκαλύφθηκε επίσημα το τίμημα της εξαγοράς, αυτή υπολογίζεται γύρω στα 40 εκατ. δολ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις