Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H FinTech Neyber προσφέρει δάνεια σε υπαλλήλους και μόλις πήρε 7,5 εκατ. λίρες στον Β’ Γύρο

H Neyber ιδρύθηκε το 2014 στο Λονδίνο και με την τελευταία χρηματοδότηση έχει φτάσει τις 18 εκατ. λίρες η οποία προέρχεται κυρίως από ιδιώτες επενδυτές – υψηλόβαθμα στελέχη τραπεζών.

Η Neyber προσφέρει μια πλατφόρμα διαχείρισης προσωπικών οικονομικών αλλά και προσφοράς χαμηλότοκων δανείων και στοχεύει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ειδικά τους υπαλλήλους τους.

Από τη μία πλευρά οι υπάλληλοι μπορούν να μεταφέρουν τα υπάρχοντα δάνεια που έχουν στην Neyber και να τα αναχρηματοδοτήσουν με χαμηλότερο επιτόκιο ή να πάρουν νέα με τη πλατφόρμα να βοηθάει και στην προσωπική ή οικογενειακή οικονομική διαχείριση.

Η αποπληρωμή των δανείων γίνεται μέσω της μισθοδοσίας τους για αυτό το λόγο η Neyber συνεργάζεται και με τις εταιρείες – εργοδότες οι οποίες προσφέρουν μια υπηρεσία διευκόλυνσης και εξυπηρέτησης των υπαλλήλων τους, με κεντρικό έλεγχο και αυτοματοποίηση, κερδίζοντας και οι ίδιες ποικιλοτρόπως.

Φυσικά, το συγκεκριμένο κοινό είναι σχετικά χαμηλού ρίσκου, μια και είναι εργαζόμενοι και έχουν εξασφαλισμένο εισόδημα, με το όλο εγχείρημα να είναι μια καλή και προσωποποιημένη υπηρεσία για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις