Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία AirBnB και WeWork με στόχο τα στελέχη επιχειρήσεων

Το AirBnB κάνει ότι μπορεί τον τελευταίο καιρό για να επεκταθεί στους επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων που ταξιδεύουν ανά τον κόσμο και να τους “τραβήξει” από τα ξενοδοχεία που όπως και να το κάνουμε έχουν τις απαραίτητες υποδομές και ανέσεις. Πρόκειται για μια τεράστια αγορά που το 2015 άγγιξε το 1 τρισ. δολ.!

Σύμφωνα με το Bloomberg το AirBnB θα συνεργαστεί με το WeWork έτσι ώστε μαζί κάθε κράτηση εταιρικών πελατών και ελεύθερων επαγγελματιών αυτοί να έχουν πρόσβαση σε μια θέση γραφείου και στις υπόλοιπες παροχές στο κοντινό κτίριο του WeWork. To WeWork είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο κοινόχρηστων χώρων γραφείων υψηλών προδιαγραφών και εξαιρετικού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

Το AirBnB ανακοίνωσε τον περασμένο Απρίλιο ότι 250.000 επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ήδη την υπηρεσία η οποία περιλαμβάνει σπίτια τα οποία είναι επίσης υψηλών προδιαγραφών και “Business Traveler Ready” όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται ενώ συνεργάζεται ήδη με τη πύλη εταιρικών ταξιδιών Concur. Όπως καταλαβαίνετε εταιρείες όπως για παράδειγμα η Regus αποκτούν ξαφνικά ένα σημαντικό ανταγωνιστή.

Η νέα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη το ερχόμενο χρονικό διάστημα αρχικά στη Ν. Υόρκη, το Σικάγο, το Λος Άντζελες, τη Ουάσιγκτον, το Λονδίνο και το Σίδνεϊ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις