Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Κεφάλαια 1,5 εκατ. ευρώ για την ιταλική startup Cortilia

Η ιταλική startup Cortilia ανακοίνωσε εχθές, Τετάρτη, ότι κατάφερε να βρει κεφάλαια ύψους 1,5 εκατ. ευρώ από το Venture Capital P101 που εδρεύει στο Μιλάνο.

Συνολικά, η Cortilia διαθέτει πλέον κεφάλαια 2,5 εκατ. ευρώ και το μεσοπρόθεσμο επενδυτικό της πλάνο φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ. Σκοπεύει κατ’ αυτόν τον τρόπο να επεκτείνει την παρουσία της στην Ιταλία και να διευρύνει την γκάμα προϊόντων που προσφέρει στο κοινό.

Αυτή τη στιγμή, διατηρεί την έδρα της στη Λομβαρδία και λειτουργεί ως online κατάστημα μαναβικής, το οποίο εμπιστεύθηκαν περισσότεροι από 50.000 πελάτες με συνολικά έσοδα για την εταιρεία άνω των 2 εκατ. ευρώ μέσα στο 2014.

Η Cortiliaτώρα σχεδιάζει την επέκταση των δραστηριοτήτων της και σε πόλεις του Ιταλικού Βορρά, αλλά και ανάπτυξη της ιντερνετικής της πλατφόρμας και σε άλλες πτυχές του ηλεκτρονικού εμπορίου στα τρόφιμα.

Πρόκειται, πάντως, για την πρώτη online αγορά αγροτικών προϊόντων που επιτρέπει στους πελάτες να έχουν στην πόρτα τους φρέσκα προϊόντα, χωρίς μεσάζοντες και σε χαμηλές τιμές.

Πηγή: EMEAStartups.com

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις