Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Instana: Η πλατφόρμα APM αντλεί κεφάλαια 30 εκατ. δολαρίων

Η Instana, μια πλατφόρμα διαχείρισης εφαρμογών υψηλών επιδόσεων (APM) για δυναμικές εφαρμογές που αναπτύσσονται στην επιχείρηση, εξασφάλισε 30 εκατομμύρια δολάρια σε ένα κύκλο χρηματοδότησης σειράς C, με επικεφαλής την Meritech Capital, με τη συμμετοχή του κύριου επενδυτή της σειράς Β Accel.

Η Instana είχε προηγουμένως αντλήσει κεφάλαια ύψους 27 εκατομμυρίων δολαρίων και τώρα με άλλα 30 εκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα, η εταιρεία σχεδιάζει να αυξήσει τις υπηρεσίες της και να επεκταθεί σε περισσότερες διεθνείς αγορές.

Ιδρύθηκε το 2015, προσφέροντας στις επιχειρήσεις αυτοματοποιημένες υπηρεσίες APM, που αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να παρακολουθούν την υποδομή και την απόδοση των εφαρμογών τους. Χαρτογραφεί τα διάφορα συστατικά στοιχεία και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ εφαρμογών και διακομιστών, ενώ ταυτόχρονα εντοπίζει ανωμαλίες στην απόδοση, τη διακίνηση, τα ποσοστά σφάλματος και άλλα θέματα όπου ανακύπτουν.

Η Instana αναφέρει ότι οι ετήσιες πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά 600% κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, γεγονός που συντέλεσε καταλυτικά στο να πραγματοποιηθεί αυτή η νέα επένδυση. Η εταιρία θεωρεί, ότι η πλατφόρμα APM της επόμενης γενιάς, η οποία αναφέρεται ως APM 3.0, είναι “κατασκευασμένη για τη σύγχρονη οργάνωση λογισμικού”.

Η Instana αριθμεί 120 εργαζόμενους στους δύο κύριους κόμβους της – με την έδρα της να βρίσκεται στο San Mateo της Καλιφόρνιας, ενώ το κύριο γραφείο της βρίσκεται στο Solingen της Γερμανίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις