Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Air France-KLM συνεργάζεται με τη Winding Tree χρησιμοποιώντας Blockchain

Η Air France-KLM συνεργάζεται με τη Winding Tree για την ανάπτυξη τεχνολογίας blockchain στην ταξιδιωτική βιομηχανία. Στόχος αυτής της νέας συμφωνίας είναι να προσφέρει μια πιο συμφέρουσα ταξιδιωτική προσφορά για τους πελάτες, η οποία θα είναι πιο επικερδής για τους προμηθευτές, ιδίως με τη μείωση του αριθμού των μεσαζόντων.

Μέσω της πλατφόρμας B2B της Winding Tree, οι χρήστες θα επωφεληθούν από μια σειρά προσφορών σε πτήσεις, ξενοδοχεία και άλλες υπηρεσίες και θα είναι σε θέση να προσφέρουν ταξιδιωτικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών τους. Η Air France-KLM αναφέρει ότι θα υποστηρίξει τις τεχνολογικές εξελίξεις της Winding Tree, δοκιμάζοντας την τεχνολογία blockchain.

Αυτή η τελευταία εταιρική σχέση συνεχίζει την στρατηγική καινοτομίας της Air France-KLM για την εξεύρεση λύσεων με σκοπό την απλούστερη και πιο εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία. Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης, η Air France, η KLM και η Transavia έχουν ήδη αναπτύξει chatbots, στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, όπως το σύστημα παρακολούθησης αποσκευών σε πραγματικό χρόνο.

Η Sonia Barrière, εκτελεστική αντιπρόεδρος στρατηγικής και καινοτομίας της Air France-KLM, δήλωσε ότι η εταιρεία είναι υπερήφανη που ήταν μία από τις πρώτες αεροπορικές ομάδες που ανέπτυξαν τεχνολογία blockchain. «Με την τεχνολογία Blockchain, στοχεύουμε στην επανάσταση στις ανταλλαγές μέσα στην ταξιδιωτική βιομηχανία για τους πελάτες μας, τις εταιρείες και τις νεοσύστατες επιχειρήσεις», ανέφερε.                Ο Pedro Anderson, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Winding Tree, πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που τους προσφέρουμε την τεχνολογία blockchain, ως το απαραίτητο εργαλείο για την επίτευξη πραγματικής καινοτομίας και μεγαλύτερης ικανοποίησης των πελατών».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις