Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Lenovo: Το χαρτοφυλάκιο των ThinkPad για το 2015 στην CES

Η Lenovo ανακοίνωσε στο International Consumer Electronics Show 2015, το χαρτοφυλάκιο προϊόντων ThinkPad του 2015, διαθέτοντας το τελευταίας τεχνολογίας ThinkPad X1 Carbon, το ελαφρύτερο ultrabook 14 ιντσών στον κόσμο.

«Τώρα, ακόμη και με την επέκταση της Lenovo σε κινητές συσκευές, servers καθώς και στο ecosystem και cloud computing, το ThinkPad θα παραμείνει στον πυρήνα της στρατηγικής μας και στην καρδιά της επιχειρηματικής μας δράσης. Είναι τιμή μας να συνεχίζουμε να φέρνουμε τα προϊόντα αυτής της θρυλικής μάρκας στους πελάτες μας, και προσβλέπω σε πολλά αντίστοιχα ορόσημα στο μέλλον.”, δήλωσε ο Yang Yuanqing, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Lenovo.

Η Lenovo παρουσίασε επίσης το ThinkVision X24 φέρνοντας την τεχνολογία “ultra-thin IPS panel” στο χώρο εργασίας, ενώ μέσω του ThinkPad Stack, προσφέρει ‘mix and match’ αξεσουάρ για να μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητα και να ελαχιστοποιήσει την ακαταστασία στον εργασιακό χώρο.

Το τρίτης γενιάς X1 Carbon συνεχίζει την παράδοση του ThinkPad και διαθέτει νέες επιλογές, όπως μία πολύ φωτεινή FHD οθόνη για καλύτερη εμπειρία θέασης και έναν PCIe δίσκο SSD για έως και 80% ταχύτερη απόδοση από ό,τι τα συνηθισμένα SSDs. Το νεότερο X1 Carbon είναι επίσης πιο φορητό από ποτέ, με ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και εξακολουθεί να ζυγίζει κάτω από 1,3 κιλά

Το πάχους μόλις 7,5 χιλιοστών ThinkVision X24 διαθέτει μία οθόνη νέας γενιάς Neo Blade 23.8 ιντσών, το X24 περιλαμβάνει επίσης μία μοναδική μεταλλική επιφάνεια προ-επικαλυμμένης τεχνολογίας στη θέση του παραδοσιακού καλύμματος ενισχύοντας έτσι τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Τα χαρακτηριστικά της IPS οθόνης περιλαμβάνουν ανάλυση Full HD με ευρεία γωνία θέασης 178 μοιρών και DisplayPort ή HDMI ψηφιακή συνδεσιμότητα. Το κομψό και ανθεκτικό σταντ χρωμίου διαθέτει ρυθμιζόμενη κλίση για εργονομική προβολή που ολοκληρώνει την εξαιρετική εμπειρία προβολής, απόδοσης και σχεδιασμού.

Τα εξαρτήματα ‘ThinkPad Stack’ φτιαγμένα για μεγαλύτερη φορητότητα περιλαμβάνουν:  Το Power Βank 10000mAh κρατάει τα τηλέφωνα και τα tablets φορτισμένα σε μακρινά ταξίδια, ο USB 3.0 σκληρός δίσκος του ενός terabyte προσφέρει τεράστια χωρητικότητα εν κινήσει, το Wireless Access Point εξασφαλίζει ένα ισχυρό και σταθερο WiFi περιβάλλον, ενώ τα Bluetooth ηχεία συγχρονίζονται άμεσα με τα ThinkPad συστήματα επεκτείνοντας την αναπαραγωγή ήχου. Η τεχνολογία Pogo pin επιτρέπει επίσης στα εξαρτήματα να συνεργάζονται καλύτερα μεταξύ τους.

Τα μοντέλα ThinkPad X1 Carbon, X250, ThinkVision X24 και τα αξεσουάρ ThinkPad Stack θα είναι διαθέσιμα το 1ο τρίμηνο του 2015. Το χαρτοφυλάκιο 2015 των ThinkPad επίσης περιλαμβάνει: Τα μοντέλα ThinkPad T450s και T450, ThinkPad T550, ThinkPad E450, E550 και ThinkPad L450 που επίσης θα είναι διαθέσιμα από το 1ο τρίμηνο του 2015.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις