Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στην CES 2015 το νέο LG G Flex 2

Η LG παρουσιάζει το νέο G Flex 2 στην CES 2015 στο Las Vegas, το οποίο έρχεται να βελτιώσει τον προκάτοχό του,  καθώς διαθέτει ισχυρό οκταπύρηνο 64-bit επεξεργαστή, οθόνη των 5.5 ιντσών τεχνολογίας Full HD, ενώ το αναβαθμισμένο λειτουργικό κάνει τη χρήση ακόμη πιο άνετη, μέσα από εντελώς νέες λειτουργίες, όπως το Gesture View και το Glance View.

Η πίσω όψη διαθέτει μοναδικές ιδιότητες ‘αυτό-ίασης’, όπως και το πρώτο G Flex, ενώ επανέρχεται ακόμη πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά στο νέο G Flex 2, καθιστώντας το ανθεκτικό σε μικρές εκδορές και γρατσουνιές που προκαλούνται κατά τη χρήση.

Tο smartphone συνδυάζει αρμονικά μια σειρά καμπύλες διαφορετικής ακτίνας, από 400mm έως 700mm, σε όλες τις όψεις: εμπρός, πίσω, στο πλάι, στις επάνω και τις κάτω πλευρές. Ο εργονομικός σχεδιασμός επιτρέπει στο μικρόφωνο της συσκευής να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο στόμα του χρήστη, εξασφαλίζοντας καλύτερη συνομιλία σε σχέση με άλλα συμβατικά smartphones, τα οποία αφήνουν πολύ μεγαλύτερο ποσοστό των εξωτερικών θορύβων να φτάνει στο μικρόφωνο της συσκευής.

Η αντοχή του κρυστάλλου που καλύπτει την οθόνη του G Flex 2 έχει βελτιωθεί κατά 20% περίπου, χάρη σε ειδική τεχνολογία χημικής επεξεργασίας που αναπτύχθηκε από την LG. Παράλληλα, η ειδική επεξεργασία Self Healing επιτρέπει στην πλάτη της συσκευής να ‘θεραπεύει’ μόνη της μικρογδαρσίματα και γρατζουνιές που προκαλούνται από την καθημερινή χρήση, βοηθώντας το τηλέφωνο να δείχνει σαν καινούριο ακόμη και μετά από καιρό. Η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει επίσης βελτιωθεί, επιτυγχάνοντας σημαντικά μικρότερο χρόνο ‘ίασης’, από τα περίπου τρία λεπτά της προηγούμενης γενιάς, στα δέκα δευτερόλεπτα για το G Flex 2, εφόσον η συσκευή βρίσκεται σε θερμοκρασία δωματίου.

Το νέο G Flex 2 είναι εξοπλισμένο με αποκλειστικές λειτουργίες κι εφαρμογές software της LG, οι οποίες έχουν προσαρμοστεί ειδικά στο κυρτό σχήμα της συσκευής:
* Η λειτουργία Gesture Shot κάνει πανεύκολη τη λήψη τέλειων φωτογραφιών selfie με μία απλή κίνηση του χεριού, την οποία το G Flex 2 μπορεί να αναγνωρίζει σε απόσταση μέχρι και 1.5 μέτρο μακριά.
* Η λειτουργία Gesture View επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει πολύ εύκολα την τελευταία φωτογραφία ή selfie που έβγαλε, αμέσως μετά τη λήψη.
* Η λειτουργία Glance View επιτρέπει στο χρήστη να βλέπει με μια απλή κίνηση του χεριού (swipe) στην επιφάνεια της οθόνης βασικές πληροφορίες όπως την ώρα, τα τελευταία εισερχόμενα μηνύματα ή τις αναπάντητες κλήσεις, ακόμη και όταν η οθόνη είναι σβηστή.
* Η λειτουργία Fast Charge επιτρέπει στη μπαταρία των 3.000 mAh που διαθέτει το G Flex 2 — τη μοναδική κυρτή μπαταρία στον κόσμο – να φορτίζεται μέχρι και το 50% της χωρητικότητάς της σε λιγότερο από 40 λεπτά.

Tο LG G Flex 2 θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη Ιανουαρίου στην αγορά της Νότιας Κορέας, ενώ σταδιακά θα αρχίσει να διατίθεται και στις υπόλοιπες αγορές. Η συσκευή θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε δύο χρώματα: Ασημί (Platinum Silver) και κόκκινο (Flamenco Red).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις