Snapchat: Στα 19 δισ. εκτοξεύεται η αξία του

Newsroom
1'

Το Snapchat, η εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες του να στέλνουν σύντομα μηνύματα που εξαφανίζονται μετά από λίγο δευτερόλεπτα, βρίσκεται σε συζητήσεις για έναν νέο γύρο χρηματοδότησης.

Το πρακτορείο κάνει λόγο για πηγές που αναφέρουν ότι η εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με fund managers για 500 εκατ. δολ., ένα ποσό που θα φέρει την αποτίμηση της εταιρείας στα 19 δισ. δολ.

Η προηγούμενη επένδυση στην εταιρεία είχε ανεβάσει την αποτίμησή της στα 10 δισ. δολ., την στιγμή που στο τέλος του 2013 το Facebook έδινε 3 δισ. δολ. για να την εξαγοράσει.

Το Snapchat χρησιμοποιείται από 100 εκατ. χρήστες.

TAGGED:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.