Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Logitech: Νέες βραβεύσεις σε GOOD DESIGN και iF DESIGN

Επτά προϊόντα της Logitech κέρδισαν βραβεία GOOD DESIGN το 2014 και ακόμη τρία βραβεία iF DESIGN το 2015. Έτσι, η εταιρεία, συμπληρώνει 4 συνεχόμενα χρόνια, όπου προϊόντα της έχουν κερδίσει βραβεία GOOD DESIGN, και αντίστοιχα, πέντε χρόνια, όπου της απονέμονται συνεχώς βραβεία iF DESIGN.

Συγκεκριμένα, με βραβεία GOOD DESIGN τιμήθηκαν, το 2014, η θήκη για iPhone 5 και 5s Logitech case+, το πληκτρολόγιο Logitech Illuminated Living-Room K830, τα ηχεία Logitech X300 Mobile Wireless Stereo, τα gaming ποντίκια Logitech G502 Proteus Core Tunable και Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS, η θήκη-πληκτρολόγιο Logitech Ultrathin για iPad Air και iPad mini και το κάλυμμα-πληκτρολόγιο Logitech Ultrathin για iPad Air.

Επίσης, φέτος απονεμήθηκαν βραβεία iF DESIGN στη θήκη-σταντ για iPad Air 2 Logitech AnyAngle, στο ποντίκι Logitech Wireless M320 και στα ηχεία UE MEGABOOM της Ultimate Ears.

Τα βραβεία GOOD DESIGN απονέμονται κάθε χρόνια στα καλύτερα προϊόντα και σχεδιάσεις από το Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design, σε συνεργασία με το European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies. Όσο για τα βραβεία iF DESIGN, απονέμονται σε προϊόντα με κριτήρια – ανάμεσα σε άλλα – την ποιότητα του σχεδιασμού, το φινίρισμα, την επιλογή των υλικών, το βαθμό καινοτομίας, τη λειτουργικότητα, την εργονομία, αλλά και αντιλήψεις περί προσβάσιμου σχεδιασμού.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις