Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δημήτρης Γλέζος: “Το καλό προϊόν και η ανάπτυξη στην Αμερική έφερε τους επενδυτές”

Ο Δημήτρης Γλέζος, CEO της Transifex, αποκαλύπτει στη συνέντευξη στο Startupper.gr πώς ξεκίνησε η εταιρεία, σαν μια ιδέα σε ένα εθελοντικό project στα πρώτα βήματά του στο Ηνωμένο Βασίλειο, και πως έφτασε από μια μικρή Startup το 2012 στην Scaleup του 2016 με ένα καλό πρώτο γύρο χρηματοδότησης, 20 άτομα προσωπικό και γραφεία στην Αμερική.

Η Transifex προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία μετάφρασης περιεχομένου σε ψηφιακές υπηρεσίες, sites και apps για χρήση από τις ίδιες εταιρείες ή από την εκάστοτε κοινότητα κάθε χώρας, ανεξάρτητα από το μέγεθός του περιεχομένου ή της κοινότητας.

Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη του Δημήτρη Γλέζου απευθείας και στο κανάλι του Startupper.gr στο YouTube

Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε μερικά σημεία από την ενδιαφέρουσα συνέντευξη αυτά θα ήταν ότι το καλό προϊόν, που καλύπτει σημαντικές ανάγκες της αγοράς και το αποδεικνύει στη πράξη, μπορεί να προσελκύσει ξένους θεσμικούς επενδυτές, ανεξάρτητα από την έδρα και την εθνικότητα της Startup.

Η ομάδα, το Business plan και τα καλά αποτελέσματα είναι αυτά που προφανώς ενδιαφέρουν περισσότερο τους επενδυτές.

Τέλος, ο Δημήτρης αναφέρει πώς θα αξιοποιηθεί η πρόσφατη επένδυση πρώτου γύρου σε επίπεδο προσωπικού στην Ελλάδα και Αμερική αλλά και σε επίπεδο ανάπτυξης και ειδικά προώθησης του προϊόντος σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην Transifex.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις