Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το “soundtrack” της “μάχης των ταξί” από το Startupper.gr

Αναμφισβήτα η «είδηση» της ημέρας στον κόσμο της ελληνικής τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας είναι η ανακοίνωση της Uber ότι από σήμερα ξεκινά την παρουσία της στην ελληνική αγορά μέσω της συνεργασίας της με οδηγούς ταξί.

Τα ελληνικά social media έχουν «πάρει φωτιά» αναλύοντας και καταθέτοντας απόψεις και επιχειρήματα για τα σχέδια και το μέλλον της εφαρμογής στην Αθήνα. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όπως είναι φυσικό, έχει συγκεντρώσει ο ανταγωνισμός μεταξύ της διεθνούς εταιρείας και της ελληνικής εταιρείας Taxibeat, καθώς το προϊόν που θα προσφέρει η Uber στην Αθήνα (uberTAXI) είναι ευθέως συγκρίσιμο με αυτό του Taxibeat.

Το Startupper.gr, εγκαινιάζοντας την παρουσία του στη σελίδα μουσικής κοινωνικής δικτύωσης Spotify, ετοίμασε μία λίστα μουσικών επιλογών για να «συντροφεύσει» τους χρήστες και των δύο εφαρμογών στις «κούρσες» τους και στη «μάχη» των social media.

Απολαύστε την παρακάτω ή βρείτε την εδώ και ακολουθήστε τον λογαριασμό του Startupper.gr στο Spotify για περισσότερες επιχειρηματικές μουσικές επιλογές!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις