Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Uber Greece: Λούλης και Ράλλη μοιράστηκαν τον «τίτλο» του Rider Zero

Όπως διαβάσαμε στο blog της Uber, για την Αθήνα, ο  Χρήστος Λούλης ήταν ο πρώτος που κάλεσε σήμερα, πρώτη ημέρα του uberTAXI στην Αθήνα, ένα uberTAXI και παραλίγο να γίνει ο Rider Zero, ο πρώτος επιβάτης της εταιρίας στην Αθήνα, αλλά η Νικολέττα Ράλλη, κατάφερε να στείλει το αίτημά της την ίδια στιγμή και έτσι, τελικά, μοιράστηκαν τον «τίτλο».

DSC00395-1024x682_Loulis_702

Καθώς λοιπόν ο Χρήστος απολάμβανε την πρώτη του διαδρομή με uberTAXI πηγαίνοντας προς την πρόβα για την επερχόμενη παράσταση «Άμλετ», στην οποία πρωταγωνιστεί, η Νικολέττα κατευθυνόταν με ένα άλλο uberTAXI στο κέντρο της Αθήνας όπου είχε ραντεβού για να κάνει μια συνέντευξη.

DSC00496-1024x682_Ralli_702

Ταυτόχρονα το uberTAXI προσφέρει διαδρομές κατά 20% φθηνότερες από το ταξί και όπως αναφέρει η έκπτωση ισχύει μέχρι νεωτέρας. Σημειώνεται ότι οι επιβάτες δεν επιβαρύνονται με κόστος κλήσης ή οποιαδήποτε έξτρα χρέωση.

Αξίζει επίσης να τονισθεί ότι όποιος κατεβάσει την εφαρμογή του Uber (δείτε εδώ τα link για iOS και Android μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κωδικό προσφοράς UBERATHENS14 και να λάβει στην πρώτη διαδρομή ένα δώρο έως 5 ευρώ (η προσφορά ισχύει έως την 4η Ιανουαρίου 2015).

Τέλος η Uber καλεί τους χρήστες της εφαρμογής να μοιραστούν την εμπειρία της διαδρομής τους με Email, με post Facebook, με tweet στο Twitter ή με ανάρτηση στο Instagram.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις