Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: BOX NOW και Vegan ιστορίες επιτυχίας

Η εταιρεία που έφερε επανάσταση στις παραδόσεις last mile, το πρώτο Vegan ελληνικό παγωτό, καθώς και η ψηφιακή πλατφόρμα που διευκολύνει τη ζωή ενοίκων και διαχειριστών στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ. Το Σάββατο, στις 11:30 στο ONE CHANNEL!

O τηλεοπτικός ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ και ο Γιάννης Διονάτος έρχονται ξανά στους δέκτες μας αυτό το Σάββατο στις 11:30 μέσα από τη συχνότητα του ONE CHANNEL με ένα νέο και αυτή τη φορά θα λέγαμε «πράσινο» επεισόδιο!

Τι εννοούμε; Πρώτα απ’ όλα θα μάθουμε τα πάντα για την BOX NOW, τη «πράσινη» Startup που άλλαξε τους κανόνες στις παραδόσεις δεμάτων. Στο ίδιο κλίμα, θα γνωρίσουμε την εταιρεία που έχει δημιουργήσει το πρώτο vegan ελληνικό παγωτό. Συγχρόνως, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την εταιρεία που κάνει τη διαχείριση μιας πολυκατοικίας πιο εύκολη από ποτέ.

Ο πρώτος μας καλεσμένος θα είναι ο Λευτέρης Παπαδημητρίου, Chief Operations Officer της BOX NOW, οποίος θα μας εξιστορήσει το πως η εταιρεία κατάφερε να φέρει την επανάσταση στον κλάδο της παράδοσης με τα καινοτόμα lockers και τις υπηρεσίες της. Όπως όλοι γνωρίζουμε τα lockers της BOX NOW είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία αιχμής, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και φιλική προς το χρήστη εμπειρία. Οι πελάτες λαμβάνουν έναν μοναδικό κωδικό ή κωδικό QR για πρόσβαση στο ντουλάπι τους, καθιστώντας τη διαδικασία γρήγορη και χωρίς προβλήματα. Τα ντουλάπια είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, επιτρέποντας στους πελάτες να παραλάβουν τα πακέτα τους με την άνεσή τους, ενισχύοντας περαιτέρω τη συνολική εμπειρία των πελατών.

Στη συνέχεια του επεισοδίου, ο Founder της Plan(e)t Foods, Γρηγόρης Μπογράκος, θα μοιραστεί μαζί μας το πως η εταιρεία του κατάφερε να φτιάξει το πρώτο Plant based και Carbon Negative παγωτό στη χώρα μας.

Για την ακρίβεια, τα πεντανόστιμα παγωτά plan(e)t έχουν καταφέρει να πείσουν ακόμη και τους πιο δύσπιστους “anti-vegan” καταναλωτές, καθώς έχουν πανομοιότυπη υφή, γεύση και εμπειρία με τα κλασικά παγωτά. Κατά συνέπεια, η εταιρεία έχει κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης σημαντικών προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Ο τελευταίος μας  καλεσμένος μας θα είναι ο Πάνος Ρηνιώτης, Founder και CEO του Billys, της ψηφιακής πλατφόρμας που λύνει τα χέρια ενοίκων και διαχειριστών. Μέχρι σήμερα η διευθέτηση θεμάτων κοινοχρήστων οφειλών και εργασιών συντήρησης αποτελούσε ένα πολύπλοκο και χρονοβόρο ζήτημα, για τους διαχειριστές, καθώς και για τους ενοίκους πολυκατοικιών, ωστόσο το Billys κάνει την αυτοδιαχείριση της πολυκατοικίας πολύ πιο απλή. Οι χρήστες μπορούν να διευθετούν οικονομικά ζητήματα με απόλυτη διαφάνεια, να λύνουν θέματα με ταχύτητα και να αποκτούν εύκολα πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες.

 

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις