Το καλοκαιρινό Startupper Mag #11 στις 26/7 στα περίπτερα μαζί με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Το τεύχος Ιουλίου του Startupper Mag  μπορεί να χαρακτηριστεί μια «ειδική έκδοση» μια και φιλοξενεί δυο μεγάλα αφιερώματα σε δυο πυλώνες θα λέγαμε της ελληνικής οικονομίας: Τον τουρισμό και την εκπαίδευση από την σκοπιά της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

Τα νέα δεδομένα της πανδημίας άλλαξαν μια για πάντα τον τομέα του τουρισμού παγκοσμίως, με όλους τους εμπλεκόμενους, από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια έως τα μεγάλα ξενοδοχεία και τα AirBnB, να πρέπει να διαχειριστούν νέα πρωτόκολλα αλλά και να προσφέρουν καλές και ασφαλείς υπηρεσίες προς τους πελάτες τους.

Η νέα, καινοτόμος και εξωστρεφής επιχειρηματικότητα και η σχετική εκπαίδευση μπορεί να βοηθήσει τον τουριστικό κλάδο να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα αλλά και να παράγει μια νέα γενιά επιχειρήσεων οι οποίες μπορούν να βάλουν την Ελλάδα στην ψηφιακή και τεχνολογική 4η Βιομηχανική Επανάσταση με πολλές αξιώσεις.
Οι πρόσφατες εξαγορές και συνεργασίες ελληνικών τεχνολογικών Startups με μεγάλους διεθνείς παίκτες είναι ένα πρώτης τάξεως πρόκριμα αλλά και παράδειγμα.

Σας παρουσιάζουμε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα και πτυχία που οδηγούν σε μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση ειδικά για όλους όσοι ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Στο Startupper Mag #11 θα βρείτε επίσης παρουσιάσεις των Startups που κέρδισαν το μεγάλο διαγωνισμό καινοτομίας της Εθνικής Τράπεζας αλλά και αυτές που ξεχώρισαν στον πρώτο τουριστικό Accelerator τη Ελλάδας του CapsuleT. Τέλος, θα γνωρίσουμε τις ομάδες που ξεχώρισαν στον Antivirus Hackathon που έτρεξε με αφορμή την πανδημία στη χώρα μας από την Περιφέρεια Αττικής.

Από το Σάββατο 1η Αυγούστου το StartupperMag #11 θα είναι στα περίπτερα της Αθήνας με κόστος 3 ευρώ. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις