Canon: Η μεγάλη επιστροφή στην ISE 2023

Η Canon θα παρουσιάσει τρόπους ενσωμάτωσης των προϊόντων της για τη δημιουργία λύσεων για διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης

Η Canon Europe θα επιστρέψει στην ISE 2023, τη μεγαλύτερη έκθεση ενσωμάτωσης συστημάτων AV, παρουσιάζοντας τρόπους ενσωμάτωσης των προϊόντων της για τη δημιουργία λύσεων για διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα πλεονεκτήματα των λύσεων απεικόνισης της Canon σε λειτουργία, όπως η αυτοματοποιημένη καταγραφή συνδιασκέψεων και διαλέξεων, τα εικονικά εταιρικά στούντιο και οι εφαρμογές VR για ρεαλιστικές εκπαιδευτικές εμπειρίες. Οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν τα προϊόντα που παρουσιάζονται στις διάφορες ζώνες του περιπτέρου – την ενισχυμένη σειρά Καμερών PTZ, τις Βιντεοκάμερες Σειράς X, τις μηχανές του Συστήματος EOS R καθώς και φακούς και λογισμικό.

Ο Matthew Koshy, European Product Marketing Specialist στην Canon Europe, σχολιάζει: «Ο κλάδος AV εξελίσσεται διαρκώς και τα προϊόντα και οι λύσεις μας αντικατοπτρίζουν αυτήν την αλλαγή. Επικεντρωνόμαστε στους τρόπους με τους οποίους οι εγκαταστάσεις απομακρυσμένης και ζωντανής παραγωγής –ειδικά οι λύσεις PTZ– μπορούν να διευρύνουν τα όρια της απεικόνισης, επιτρέποντας σε επιχειρήσεις, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και εταιρείες διοργάνωσης ζωντανών εκδηλώσεων να έρθουν με ευκολία σε επαφή με τα δυνητικά τους ακροατήρια. Ανυπομονούμε να έρθουμε ξανά σε επαφή με τους πελάτες μας και να παρουσιάσουμε όλα όσα πετύχαμε τον προηγούμενο χρόνο».

Αυτοματοποιημένες λύσεις PTZ

Στην ISE 2023, η Canon θα παρουσιάσει τρόπους ενοποίησης των καμερών PTZ σε συστήματα για την υλοποίηση μιας σειράς νέων εφαρμογών σε περιβάλλοντα ανώτατης εκπαίδευσης και επιχειρήσεων.

Στη ζώνη αυτοματοποιημένης εκμάθησης του περιπτέρου της Canon, κάμερες PTZ με λογισμικό αυτόματης παρακολούθησης θα παρουσιάζουν τους τρόπους με τους οποίους είναι εφικτή η εγγραφή και μετάδοση πανεπιστημιακών διαλέξεων σε συνεχή ροή χωρίς την παρέμβαση χειριστή, για εύκολη καταγραφή καθηλωτικού περιεχομένου. Αυτό θα ικανοποιήσει τις ανάγκες των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που αναζητούν τρόπους για την αποδοτική διατήρηση υβριδικών χώρων μάθησης με περιορισμένους πόρους.

Δεδομένης της πρόσφατης αύξησης των βιντεοδιασκέψεων στα εταιρικά περιβάλλοντα, η Canon θα παρουσιάσει επίσης τρόπους με τους οποίους οι κάμερες PTZ μπορούν να συνεργάζονται με τα μικρόφωνα οροφής της Sennheiser για την υλοποίηση συσκέψεων όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτα και αυτόνομα.

Εγκαταστάσεις πολλαπλών καμερών για εταιρικά στούντιο

Για τη δημιουργία εταιρικού περιεχομένου, η Canon θα παρουσιάσει δημιουργικές λύσεις για μια σειρά σεναρίων παραγωγής με τη χρήση των προσαρμόσιμων εγκαταστάσεων πολλαπλών καμερών που προσφέρει. Σε αυτό το πλαίσιο θα παρουσιαστούν στην πράξη διάφορες κάμερες, από κινηματογραφικές κάμερες μεγάλου φορμά έως τηλεχειριζόμενες κάμερες PTZ, για τη δημιουργία ευέλικτων εγκαταστάσεων οι οποίες καλύπτουν τις μοναδικές ανάγκες των τελικών χρηστών. Σε αυτόν τον χώρο θα παρουσιαστεί επίσης ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί η σειρά mirrorless μηχανών της Canon για εταιρικές εφαρμογές. Επίσης θα επιδειχθούν προϊόντα με τεχνολογίες αιχμής, όπως η EOS R6 Mark II που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Ζώνη παραγωγής με λύσεις XR και VR

Οι λύσεις στούντιο XR αλλάζουν τα δεδομένα για τη δημιουργία περιεχομένου υψηλών προδιαγραφών, προσφέροντας πιο αποδοτικές και υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις, όχι μόνο για κινηματογραφιστές, αλλά και για εταιρικές παραγωγές και ζωντανή κάλυψη εκδηλώσεων. Ανταποκρινόμενη σε αυτήν την αυξανόμενη ζήτηση σε όλους τους κλάδους, η Canon θα συνεργαστεί με την INFiLED για να δείξει πώς οι κάμερες PTZ με το ενσωματωμένο πρωτόκολλο FreeD μπορούν να συνεργάζονται απρόσκοπτα με τις εικονικές σκηνές ενός τοίχου LED για την παραγωγή ρεαλιστικού αποτελέσματος.

Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να «εισέλθουν» σε διάφορα περιβάλλοντα VR, τα οποία καταγράφονται με τη βοήθεια των Canon EOS R5 και EOS R5 C και του φακού RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE. Σε συνδυασμό με υπολογιστές της Lenovo και σετ της Varjo, αυτό προσφέρει μια νέα προσέγγιση διδασκαλίας και κατάρτισης στους εταιρικούς και εκπαιδευτικούς χώρους, για πιο αποδοτικά αποτελέσματα.

Η ISE θα διεξαχθεί μεταξύ 31 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου 2023, στο Fira Barcelona Gran Via, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Η Canon θα βρίσκεται στο Hall 3, Stand A800.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις