Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ξεκινά ο νέος κύκλος του Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να ενισχύσει τις επαγγελματικές και ψηφιακές δεξιότητες των νέων

Το Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, το δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα, ξεκινά τον νέο digital κύκλο δωρεάν εκπαίδευσης για να προσφέρει ενδυνάμωση και καθοδήγηση πάνω σε ψηφιακές και επαγγελματικές δεξιότητες.

Από τις 24 Απριλίου έως τις 31 Μαΐου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν, περισσότερα από 14 σεμινάρια, πάνω σε σύγχρονες θεματικές από καταξιωμένους ομιλητές, στελέχη του κλάδου. Με ένα ολοκληρωμένο περιεχόμενο βασισμένο στις ανάγκες της νέας γενιάς και τις τάσεις της αγοράς εργασίας, το πρόγραμμα θα δώσει στους συμμετέχοντες την απάντηση για όλα τα «πώς» για την καριέρα τους.

Πώς να διεκδικήσουν τη θέση που θέλουν, πώς να αναπτύξουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους δεξιότητες, πώς να διαχειρίζονται τις διαδικτυακές πλατφόρμες και πώς να ξεχωρίσουν επαγγελματικά σε όποιον κλάδο και αν ονειρεύονται.

Η Αγγελική Παπαδημητρίου, Community & Customers Partnership Manager στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά που με το πρόγραμμα Empowered στεκόμαστε δίπλα στη νέα γενιά και στους επαγγελματίες του κλάδου HoReCa προσφέροντας τα απαραίτητα εφόδια για να κατακτήσουν την καριέρα που επιθυμούν. Μέχρι σήμερα έχουμε ενδυναμώσει περισσότερους από 40.000 συμμετέχοντες και εξίσου δυναμικά προχωρούμε και φέτος, με στόχο τους 10.000. Θα συνεχίσουμε να επιστρέφουμε στην κοινωνία την αξία και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει, επενδύοντας στους ανθρώπους και στις δεξιότητές τους».

Ο νέος digital κύκλος έρχεται σε συνέχεια του τριήμερου σεμιναρίου HoReCa Empowered που μόλις ολοκληρώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, προσφέροντας σε περισσότερους από 550 επαγγελματίες & επιχειρηματίες του κλάδου HoReCa, τα εργαλεία που χρειάζονται για να εξελίξουν τις δεξιότητές τους και να προετοιμαστούν για την τουριστική σεζόν που ξεκινάει.

Ο νέος κύκλος υλοποιείται με στρατηγικό συνεργάτη τη Socialinnov και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή εδώ  για να λάβετε την απάντηση για όλα τα «πως» στην καριέρα σας!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις