Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεχίζεται η ξέφρενη πορεία της PeopleCert: Αναβάθμιση από τη Moody’s!

Ο διεθνής οίκος αξιολόγησης αναβάθμισε την PeopleCert σε Β1 από Β2 με σταθερές προοπτικές

Από επιτυχία σε επιτυχία πηγαίνει η PeopleCert μετά τις επιδόσεις ρεκόρ που κατέγραψε το 2022, συνεχίζοντας την εξαιρετική εικόνα που διατηρεί την τελευταία δεκαετία. Πιο συγκεκριμένα, μετά τον οίκο αξιολόγησης Fitch Ratings και ο διεθνής οίκος Moody’s Investors Service («Moody’s») αναβάθμισε την PeopleCert σε Β1 από Β2 με σταθερές προοπτικές. Επίσης, αναβάθμισε τον κίνδυνο εταιρικής διακυβέρνησης (governance risk score) της PeopleCert σε G-3 από G-4, και τη συνολική βαθμολογία ESG Credit Impact Score σε CIS-3 από CI.

Όπως είπαμε παραπάνω η  αναβάθμιση της PeopleCert έρχεται ως αποτέλεσμα των εξαιρετικών αποτελεσμάτων για το οικονομικό έτος 2022 και της μείωσης του δανεισμού, επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση που κατέχει η PeopleCert στην παγκόσμια αγορά των επαγγελματικών δεξιοτήτων και γλωσσομάθειας (LanguageCert).

Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Βύρων Νικολαΐδης ανέφερε: «Η αναβάθμιση αυτή έχει για μας ιδιαίτερη σημασία, καθώς αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης για την οικονομική πολιτική και την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια. Το 2022 ήταν η πρώτη χρονιά με πλήρως ενσωματωμένη την εξαγορά της AXELOS και σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για τις οικονομικές μας επιδόσεις».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις