Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ»: Το δεύτερο επεισόδιο της μοναδικής ελληνικής εκπομπής για Startups το Σάββατο στο ONE CHANNEL

Ο Γιάννης Διονάτος μας ταξιδεύει κάθε Σάββατο στις 11:30 στον κόσμο του Ελληνικού Οικοσυστήματος Καινοτομίας και Τεχνολογίας μέσα από τη συχνότητα του ONE CHANNEL

Ο «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ», η πρώτη και μοναδική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση για το Ελληνικό Οικοσύστημα Καινοτομίας και Τεχνολογίας έρχεται ξανά στους δέκτες μας το Σάββατο 1η Ιουλίου στις 11:30 μέσα από τη συχνότητα του ONE CHANNEL, με ένα συναρπαστικό δεύτερο επεισόδιο.

Σε μια εποχή που τα πάντα γύρω μας αλλάζουν με φρενήρεις ρυθμούς, ο «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» είναι εδώ για να δώσει βήμα συνολικά στο Οικοσύστημα της Καινοτομίας και της Τεχνολογίας στην Ελλάδα και στους εκπροσώπους του, είτε αυτό αφορά Startup εταιρείες, είτε Scale Up εταιρείες, αλλά και επιχειρηματικούς ομίλους με πολύχρονη ιστορία.

Με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο, τον άνθρωπο που μίλησε πρώτος για τις νεοφυείς εταιρείες στην Ελλάδα, ο πρώτος τηλεοπτικός «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» προβάλλεται μέσα από δέκτες του ONE CHANNEL κάθε Σάββατο στις 11:30 με βασικό στόχο να μας κάνει να ερωτευτούμε την επιχειρηματικότητα.

Επίσης, η εκπομπή προβάλλεται σε επανάληψη κάθε Δεύτερα στις 08:00.

Όπως γνωρίζουμε ο «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» αποτελεί τον νέο «σταθμό» στη μακρά πορεία του STARTUPPER, του πρώτου Μέσου που πίστεψε στη δυναμική των ελληνικών Startups και συνολικά στο Οικοσύστημα Καινοτομίας και Τεχνολογίας της χώρας μας και φυσικά όλα αυτά τα χρόνια φροντίζει να μας ενημερώνει ανελλιπώς για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Η πρωτοποριακή αυτή εκπομπή φέρνει στις οθόνες μας τον μαγικό κόσμο της καινοτομίας και της τεχνολογίας και συνολικότερα τον κόσμο της επιχειρηματικότητας. Παράλληλα, μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε ανθρώπους με πάθος για την επιχειρηματικότητα, οι οποίοι με όραμα και στόχο προσπαθούν να βρουν τη λύση εκείνη ή την εφαρμογή που θα κάνει τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη.

Στο δεύτερο επεισόδιο του «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ» θα μάθουμε τις ιστορίες επιτυχίας ανθρώπων από τον χώρο των Startups και όχι μόνο. Οι καλεσμένοι της εκπομπής θα μας διηγηθούν πως έκαναν τα πρώτα τους βήματα, αλλά και το πόσο εύκολη ή δύσκολη ήταν η πορεία τους προς την κορυφή.

Οι καλεσμένοι του δεύτερου επεισοδίου του «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ» είναι οι:

Νίκος Θεοδωρόπουλος, Επιχειρηματίας και Συνιδρυτής Startups ( Flexcar κλπ), Γραμματέας των Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ

Constantino Roselli, CEO της NTZNS

Δομίνικος Πρίτης, CEO του MyRoomie

Χάρης Δημητρακόπουλος, CEO της Softweb

 

Συντονιστείτε στους δέκτες του ONE CHANNEL για ένα ακόμα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Ελληνικού Οικοσυστήματος Καινοτομίας και Τεχνολογίας και της Επιχειρηματικότητας το Σάββατο  1η Ιουλίου στις 11:30!

 

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Δευτέρα σε επανάληψη στις 08:00
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις