Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Apple: Περικοπές στους στόχους για την παραγωγή του Vision Pro

Ο κινέζος κατασκευαστής Luxshare ετοιμαζόταν να κατασκευάσει λιγότερες από 400.000 μονάδες ακουστικών Vision Pro το 2024.

Η Apple αναγκάστηκε να κάνει μεγάλες περικοπές στις προβλέψεις παραγωγής για τα ακουστικά επαυξημένης πραγματικότητας Vision Pro που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, γράφουν οι Financial Times, επικαλούμενοι άτομα με άμεση γνώση της διαδικασίας κατασκευής.

Ο κινέζος κατασκευαστής Luxshare, ο μοναδικός για τη συναρμολόγηση της συσκευής της Apple, ετοιμαζόταν να κατασκευάσει λιγότερες από 400.000 μονάδες Vision Pro το 2024, ανέφερε η εφημερίδα επικαλούμενη δύο άτομα κοντά στην Apple και τη Luxshare.

Η Apple και η Luxshare δεν απάντησαν σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

Ο κατασκευαστής iPhone ζήτησε από δύο προμηθευτές με έδρα την Κίνα αρκετά εξαρτήματα για 130.000 έως 150.000 μονάδες τον πρώτο χρόνο, γράφουν οι FT, επικαλούμενοι δύο προμηθευτές ορισμένων εξαρτημάτων για το Vision Pro με έδρα την Κίνα.

Και οι δύο προβλέψεις συνεπάγονται σημαντική μείωση της παραγωγής από τον προηγούμενο στόχο εσωτερικών πωλήσεων 1 εκατομμυρίου μονάδων τους πρώτους 12 μήνες, σύμφωνα με την έκθεση.

Η πολυπλοκότητα του σχεδιασμού των ακουστικών και οι δυσκολίες στην παραγωγή βρίσκονται πίσω από τη μείωση των στόχων, ανέφεραν οι FT.

Το Vision Pro θα ξεκινά από 3.499 δολάρια, περισσότερο από το τριπλάσιο του κόστους των ακριβότερων ακουστικών στη σειρά συσκευών μικτής και εικονικής πραγματικότητας της Meta.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις