Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Klarna: Συμμετείχε στο eCommerce Conference της ECDM Expo S.E. Europe στην Αθήνα

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, με περισσότερους από 70 διεθνείς ομιλητές και περισσότερους από 650 συμμετέχοντες.

Η Klarna, η κορυφαία παγκοσμίως υπηρεσία πληρωμών και αγορών με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης, συμμετείχε στο διεθνές συνέδριο eCommerce Conference στην έκθεση eCommerce and Digital Marketing Expo, τη μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, με περισσότερους από 70 διεθνείς ομιλητές και περισσότερους από 650 συμμετέχοντες.

Κατά την ομιλία του “Smoooth Payments” ο κ. Ηλίας Πίτσαβος, Head of Klarna Greece, ανέφερε πως η Klarna, ο κορυφαίος πάροχος Buy Now Pay Later στον κόσμο, έχει πλέον αποστολή να δυναμώσει το εμπόριο συνδέοντας τους εμπόρους και τα brands με τους καταναλωτές. Ως thought leader στην τεχνολογία, η Klarna πάντα επιδιώκει να κατανοεί τις ανάγκες και τις τάσεις των καταναλωτών, και φροντίζει να μοιράζεται αυτές τις πληροφορίες με τους συνεργάτες της και το ευρύ κοινό. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Πίτσαβος μοιράστηκε στοιχεία από την επερχόμενη έρευνα καταναλωτικών τάσεων που έγινε τον Ιούλιο και σύντομα θα είναι διαθέσιμη στο κοινό.

Επιπλέον, η Klarna συμμετείχε στην έκθεση ECDM Expo, κατά την οποία πλήθος εμπόρων, ιδιοκτητών και στελεχών ηλεκτρονικών καταστημάτων, επαγγελματιών ηλεκτρονικού εμπορίου και ψηφιακού μάρκετινγκ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επισκέφθηκαν το περίπτερό της. Εκεί οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν απευθείας από στελέχη της Klarna για τις βιώσιμες και ευέλικτες λύσεις πληρωμών της.

Η εκδήλωση έχει καθιερωθεί ως το συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου της χρονιάς στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης, όπου ηγέτες της αγοράς, επιστήμονες και ειδήμονες, μοιράζονται εμπειρίες, στρατηγικές, βέλτιστες πρακτικές και τάσεις, σε διάφορες πτυχές της βιομηχανίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις