Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

BCO και INTERLOG ενώνουν δυνάμεις και προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στις επιχειρήσεις

Με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες της, η BCO ανακοινώνει τη συνεργασία της με την INTERLOG SA, μια εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα της παροχής λογιστικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η νέα στρατηγική συνεργασία υπόσχεται να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις που θα υποστηρίζουν τους πελάτες στην καθημερινή λήψη ορθών αποφάσεων.

Το προφίλ της BCO

Η BCO προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ώστε να μπορεί ο κάθε επαγγελματίας να απολαμβάνει άνεση και άμεση εξυπηρέτηση στην καθημερινότητα του μέσα από ένα σύγχρονο μοντέλο εργασίας διατηρώντας χαμηλά τα λειτουργικά έξοδα της εταιρείας του.

Οι υπηρεσίες της BCO είναι πολύ περισσότερες από μια απλή ενοικίαση χώρων. Η εταιρεία προσφέρει εξαιρετικά εξοπλισμένα γραφεία, σύγχρονες αίθουσες συνεδριάσεων, υπηρεσίες υποστήριξης επιχειρήσεων και φορολογικές έδρες σε στρατηγικές τοποθεσίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Αυτό καθιστά την BCO μια ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους που αναζητούν λύσεις που συνδυάζουν ποιότητα, ευελιξία και ανταγωνιστικές τιμές.

Οι Υπηρεσίες που Προσφέρονται σε 6 επιχειρηματικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι οι:

• Ιδιωτικά κλειστά γραφεία
• Open Space Desks
• Meeting Rooms
• Φορολογικές έδρες

Το προφίλ της INTERLOG

H INTERLOG ιδρύθηκε το 1975 με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον τομέα των λογιστικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς φυσικά πρόσωπα, επιχειρήσεις και οργανισμούς.
Το πελατολόγιο της INTERLOG περιλαμβάνει έναν ευρύ αριθμό εταιρειών από όλους τους τομείς της οικονομίας, καθώς και φυσικά πρόσωπα που αναζητούν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Από τον Ιανουάριο του 2022, η INTERLOG είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου Russell Bedford International, ένα δίκτυο που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες και συνεχίζει να αναπτύσσεται, αναγνωρίζεται ως ένα από τα κορυφαία 20 παγκόσμια δίκτυα λογιστικών υπηρεσιών.

Τα στελέχη της INTERLOG με την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευσή τους, είναι σε θέση να ανταποκριθούν με εγκυρότητα και αξιοπιστία στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Οι Υπηρεσίες που Προσφέρονται
Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:
• Λογιστικές Υπηρεσίες
• Φορολογικές Υπηρεσίες
• Διαχείριση Μισθοδοσίας
• Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
• Υπηρεσίες Οικονομικής Διεύθυνσης
• Υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών SAP
• Υπηρεσίες σε Φυσικά Πρόσωπα
• Εξειδικευμένες Υπηρεσίες προς Πελάτες του Εξωτερικού

Σύμφωνα με τον CEO της BCO, Γιάννη Γελάση, “Είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι για την συνεργασία με την INTERLOG. Η BCO είναι αφοσιωμένη στο να διασφαλίζει και να προάγει πάντα τα συμφέροντά των πελατών της. Η συνεργασία μας με την INTERLOG αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προς την παροχή εξαιρετικών χρηματοοικονομικών λύσεων και την ανάπτυξη νέων επιτυχιών για τους πελάτες μας.”

Ο Δημήτρης Γρίσπος (ACCA) από την INTERLOG SA δήλωσε σχετικά: “Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με τη BCO, μια εταιρεία που ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις αξίες μας και την έμφαση που δίνεται στην δημιουργία αξίας προς τον πελάτη”

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της INTERLOG και της BCO.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις