Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Rakuten Viber: Με αφετηρία την Ελλάδα το Partners Excellence Program

Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο, υπογραμμίζοντας για μια ακόμη φορά τη στρατηγική σημασία της ελληνικής αγοράς για τη Rakuten Viber.

Η Rakuten Viber ανακοινώνει την επικείμενη έναρξη ενός νέου προγράμματος κινήτρων που είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των διαφημιστικών εταιρειών στην Ελλάδα. Αυτή η εντελώς καινούρια πρωτοβουλία αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας να προωθήσει αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες εντός της ελληνικής αγοράς καθώς στοχεύει να βοηθήσει τις διαφημιστικές εταιρείες να αναπτυχθούν με περισσότερη εκπαίδευση και νέα εργαλεία, χτίζοντας έτσι μία στενότερη σχέση με τους πελάτες τους.

Εφαλτήριο η Ελλάδα για το Partners Excellence Program καθώς η Rakuten Viber την επιλέγει ως αρχική αγορά στην παγκόσμια επέκταση του προγράμματος. Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο, υπογραμμίζοντας για μια ακόμη φορά τη στρατηγική σημασία της ελληνικής αγοράς για τη Rakuten Viber.

Οι διαφημιστικές εταιρείες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα 3 επίπεδα του Viber Partners Excellence, Partner, Gold Partner και Platinum Partner, που τους ταιριάζει για να αποκτήσουν αποκλειστικά προνόμια όπως:

  • Αναγνώριση: Δημόσια αναγνώριση για τους επίσημους εταίρους.
  • Εκπαίδευση και Κατάρτιση: Πρόσβαση σε εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς πόρους και προγράμματα κατάρτισης.
  • Προτεραιότητα σε πρόσβαση σε νέα προϊόντα: Πρώιμη πρόσβαση σε νέα προϊόντα ή δυνατότητες παρέχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
  • Υποστήριξη Premium: Διαθεσιμότητα υπηρεσιών υποστήριξης premium για το υψηλότερο επίπεδο βοήθειας.

Προσπαθούμε πάντα να πρωτοπορούμε στον κλάδο μας, προσφέροντας εξαιρετική προστιθέμενη αξία στις βασικές μας υπηρεσίες και περισσότερες λειτουργίες. Η αποστολή μας με αυτό το πρόγραμμα είναι σαφής: να είμαστε ο σταθερός συνεργάτης σας στο ταξίδι της διαφημιστικής αγοράς προς την απαράμιλλη επιτυχία. Προσαρμόσαμε το Viber Excellence ώστε να είναι ο αξιόπιστος σύντροφος, που προσφέροντας νέα πλεονεκτήματα θα δώσει τη δυνατότητα σε εταιρείες και διαφημιζόμενους να οδηγήσουν την συνεργασία τους σε νέα μονοπάτια επιτυχίας.  

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για το απίστευτο ταξίδι που πρόκειται να ξεκινήσουμε και ανυπομονώ να γιορτάσω νέες επιτυχίες της εταιρείας σας μέσα από την συνεργασία μας.’’  – δήλωσε η Cristina Constandache, Chief Revenue Officer της Rakuten Viber.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις