Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

insurancemarket: Πρώτη επιλογή στη σύγκριση ασφαλειών

H εταιρεία που συνδυάζει καινοτομία, ανθεκτικότητα σε προκλήσεις, συνεχή εξέλιξη, και αφοσίωση στην υποστήριξη και την εξυπηρέτηση του πελάτη της.

Πριν από δεκατρία χρόνια, το insurancemarket ξεκίνησε το ταξίδι του με μια φιλόδοξη αποστολή να κάνει την ασφάλιση προσιτή για όλους. Με την καινοτομία, τη διαφάνεια και την εξυπηρέτηση του πελάτη ως βασικές αξίες του, έθεσε ως στόχο να ανατρέψει τα δεδομένα στον κλάδο της ασφάλισης. Από την αρχική ιδέα έως την υλοποίησή της και τη μετέπειτα μετατροπή της στην μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλίσεων στην Ελλάδα, η εταιρεία συνεχίζει να γράφει τη δική της επιτυχημένη ιστορία. Για την ομάδα του insurancemarket, όλα είναι ευκαιρίες, αν είσαι ευέλικτος, έχεις όραμα και δεν μένεις προσκολλημένος στο πώς έχεις μάθει. Η ευελιξία είναι το βασικό χαρακτηριστικό τους, καθώς έχουν αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, μέσα από τις οποίες έμαθαν να προσαρμόζονται γρήγορα και να γίνονται καλύτεροι.

Το insurancemarket, από την αρχή των εργασιών του πρωτοπορεί ώστε να δίνει στον χρήστη τον ευκολότερο τρόπο να έχει το καλύτερο για αυτόν, κάτι που επιτυγχάνεται μέσω καινοτόμων διαδικασιών και τεχνολογιών. Όταν όλα προσανατολίζονται στο όφελος του πελάτη και της εμπειρίας που πρέπει να απολαμβάνει, τότε οι λύσεις εμφανίζονται αυτόματα. Πίσω από την πλατφόρμα κρύβονται μόνο καινοτόμες λύσεις. Για παράδειγμα, η άμεση σύγκριση τιμών μέσω σύνδεσης με τα συστήματα των ασφαλιστικών εταιρειών, η άμεση έκδοση συμβολαίου, το Easy Buy, δηλαδή η ασφάλιση χωρίς δικαιολογητικά, το Best Price Alert που ενημερώνει τον πελάτη όταν έχει βρεθεί καλύτερη τιμή την στιγμή της ανανέωσής του, η δυνατότητα να συγκρίνει τις ασφαλιστικές εταιρείες όχι μόνο βάσει τιμής αλλά βάσει αξιολογήσεων των ίδιων των πελατών της και πολλά άλλα. Η πιο πρόσφατη καινοτομία είναι η δημιουργία του insurancemarket app, του πρώτου insurance wallet στην ασφαλιστική αγορά. Πρόκειται για μία εφαρμογή που ήδη 50.000 χρήστες έχουν αγκαλιάσει, μιας και κάνει τη διαχείριση της ασφάλισής τους ακόμα ευκολότερη μέσω του κινητού. Ο πελάτης μπορεί να δει εύκολα μέσω της εφαρμογής όλα τα ασφαλιστήριά του και το status τους με μια ματιά, να εξοφλήσει το συμβόλαιο με ένα click, να ζητήσει αλλαγή ή ακύρωση ή να εκδώσει πράσινη κάρτα, καθώς και πολλές περισσότερες λειτουργίες.

Το insurancemarket έχει εδραιώσει μια ισχυρή εταιρική ταυτότητα στην αγορά μέσα από σημαντικές επιτυχίες και δεκάδες βραβεύσεις. Αριθμεί 6.000.000 επισκέψεις ετησίως ενώ μέσω της εκπαίδευσης του καταναλωτή, έχει ενισχύσει σημαντικά την ασφαλιστική του συνείδηση και τον έχει προτρέψει να «δοκιμάσει» την online ασφάλεια. Επιπλέον, ενισχύει και το περιβάλλον μέσω της καθιέρωσης πρακτικών που υποστηρίζουν τη βιώσιμη ανάπτυξη. Αναγνωρίζει το σημαντικό ρόλο του στην κοινωνία και με δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προβάλλει την πράσινη διάστασή του, προωθώντας περιβαλλοντικά βιώσιμες πρακτικές. Μία από τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει είναι η φύτευση ενός δέντρου για κάθε νέο σπίτι που ασφαλίζεται στην πλατφόρμα του. Έτσι, η ασφάλεια κατοικίας αποκτά μια νέα διάσταση, ενώ γίνεται προτεραιότητα με διπλή σημασία για τον ίδιο τον ιδιοκτήτη και το περιβάλλον.

Εστιάζοντας στο μέλλον, η εταιρεία συνεχίζει την ανοδική πορεία της, με έμφαση στην τεχνολογία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση του πελάτη και αποβλέπει σε περαιτέρω επενδύσεις στην εφαρμογή της, με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε πτυχή της ασφάλισης. Το 2023 η εταιρεία διαχειρίστηκε 550.000 συμβόλαια και έκλεισε με ένα ποσοστό αύξησης 20% της παραγωγής της. Όραμά της είναι να συνεχίσει να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, σπιτιού και στην ασφάλεια υγείας, καθώς οι πελάτες της να νιώθουν απόλυτη σιγουριά σε κάθε τους απόφαση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις