Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Αποκλειστικό: Ο Νίκος Δρανδάκης στον ΜΟΝΟΚΕΡΟ!

Ένας εκ των θεμελιωτών του εγχώριου οικοσυστήματος καινοτομίας μιλάει για όλους και για όλα στη μοναδική εκπομπή για Startups και αποκαλύπτει για πρώτη φορά το ποσό που πουλήθηκε η Taxibeat

Ο Νίκος Δρανδάκης, ένας εκ των θεμελιωτών του εγχώριου οικοσυστήματος καινοτομίας, μιλάει για όλους και για όλα σε μια άκρως αποκαλυπτική εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ».

Σε μια κατάθεση ψυχής αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL, ο ιδρυτής της Taxibeat αποκαλύπτει για πρώτη φορά το ποσό που πουλήθηκε η εταιρεία.

Μιλώντας με τον Γιάννη Διονάτο, ο γνωστός επιχειρηματίας διηγείται όλα όσα τον δίδαξε η πορεία του και το εάν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνει, κοιτώντας πίσω.

Την ίδια ώρα, ο Λευτέρης Παπαγεωργίου, CEO της Entranet και συγγραφέας των βιβλίων «Startups και Startups, Οι Πωλήσεις», τον οποίο οι περισσότεροι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Dragons’ Den, αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της συμμετοχής του στο show.

Τέλος, ο Γιώργος Παπασταματίου, Co-founder και CEO της Trillioncode, μας μιλάει για το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα στην πορεία τους προς την ψηφιοποίηση.

 

Μην χάσετε λοιπόν αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο. Φυσικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30.

Δείτε το teaser για το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ παρακάτω:

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις