Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

3ds: Συνεργάζεται με την Aqurate και βάζει το ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο σε μια νέα εποχή

Με αυτή τη συμφωνία, η 3ds αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση της Aqurate σε Ελλάδα και Κύπρο, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για το ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω του εργαλείου Aqurate Personalize - AI Recommendation Tool.

Η 3ds, digital agency με πολυετή εμπειρία στο e-commerce, ανακοινώνει τη στρατηγική της συνεργασία με την Aqurate, εταιρεία Data Science με εξειδίκευση στις λύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης για το ηλεκτρονικό εμπόριο.
Με αυτή τη συμφωνία, η 3ds αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση της Aqurate σε Ελλάδα και Κύπρο, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για το ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω του εργαλείου Aqurate Personalize – AI Recommendation Tool.
Το Aqurate Personalize είναι ένα product recommendation AI tool που αναλύει πληθώρα δεδομένων, όπως χαρακτηριστικά προϊόντων, συμπεριφορά πελατών, ιστορικό αγορών κ.α., και δίνει στα eshop τη δυνατότητα να προσφέρουν εξατομικευμένες προτάσεις προϊόντων στους πελάτες τους.
Η εξελιγμένη τεχνολογία της Aqurate βασίζεται σε ΑΙ μοντέλα, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να προσφέρουν σε κάθε πελάτη αυτό ακριβώς που θέλει, οδηγώντας, μεταξύ άλλων, σε υψηλότερο ποσοστό μετατροπών, μεγαλύτερο μέσο καλάθι και αύξηση τζίρου.
«Στο σημερινό ανταγωνιστικό τοπίο, η εξατομίκευση δεν είναι πλέον πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα για την επιτυχία κάθε eshop», δήλωσε ο κ. Γιάννης Πανταζής, Εμπορικός Διευθυντής της 3ds, συμπληρώνοντας: «Η εκτεταμένη εμπειρία της 3ds και η βαθιά κατανόηση του ελληνικού οικοσυστήματος, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της Aqurate, θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν πλήρως το ΑΙ και να το εφαρμόσουν στα δικά τους δεδομένα, ενισχύοντας τις πωλήσεις τους. Η ελκυστική τιμολογιακή πολιτική, η ευκολία εγκατάστασης με έτοιμες διασυνδέσεις με τις μεγαλύτερες πλατφόρμες σε μόλις 2 ημέρες και τα εξαιρετικά αποτελέσματα του εργαλείου διασφαλίζουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ψηφιακή αγορά».
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη 3ds, δεδομένης της εκτεταμένης της εμπειρίας στην ελληνική αγορά, και ανυπομονούμε να προσφέρουμε εξατομικευμένες προτάσεις προϊόντων μέσω ΑΙ σε κάθε eshop. Το Aqurate αποδεδειγμένα αυξάνει τα έσοδα των ηλεκτρονικών καταστημάτων μέσω της προβολής των κατάλληλων προϊόντων στους επισκέπτες, πολλαπλασιάζοντας έτσι το marketing budget μιας επιχείρησης. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το ελληνικό οικοσύστημα μπορεί να επωφεληθεί από την καινοτόμο λύση μας και ανυπομονούμε να φέρουμε τις υπηρεσίες μας στην αγορά», δήλωσε ο Vlad Marincas, Διευθύνων Σύμβουλος & Συνιδρυτής της Aqurate.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις