Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

GrekAddict: Η νικήτρια του διαγωνισμού Get In The Ring StartingUP Athens

H GrekAddict από τη Θεσσαλονίκη ήταν η νικήτρια ομάδα του διαγωνισμού Get In The Ring StartingUP Athens ο οποίος πραγματοποιήθηκε μερικές μέρες πριν στο Σεράφειο του Δ. Αθηναίων.

O διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον Ορέστη Ματσούκα, ιδρυτή της Orama Group και πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ).

O διαγωνισμός παρέπεμπε σε αναμέτρηση πυγμαχίας με τις τέσσερις ομάδες του τελικού να αγωνίζονται, η μια εναντίον της άλλης στο ρινγκ, με την παρουσίαση να γίνεται από τον Λάμπρο Φισφή ενώ συμμετείχε και η ομάδα των LP Dudes. 

Στην προημιτελική φάση του διαγωνισμού οκτώ Startups αξιολογήθηκαν από επιτροπή που απαρτιζόταν από τους κ.κ. Αντώνη Λιβιεράτο (Saint Startup), Αντώνη Οικονόμου (Innovathens), Βαγγέλη Σιώκα (ΕΠΙνοώ), Μάνο Ανδρεάδη (Asset Technology, Erasmus για Νέους Eπιχειρηματίες) και Νίκο Σταυρακάκη (Telecommunications).

Οι startups, οι οποίες παρουσίασαν “κεκλεισμένων των θυρών” τις επιχειρήσεις τους στην Eπιτροπή Aξιολόγησης του διαγωνισμού, ήταν οι ακόλουθες:

Spaceprk (Oleg Popivchak), IFAAcademy (Παναγιώτης Λελεδάκης), Sports Electroceuticals (Δημήτρης Ράμμος), Ridemind (Αντώνης Καραλούλης), Publika (Γιώργος Μαργαρίτης), GuestFlip (Ευστράτιος Μπότης), GrekAddict (Σουζάνα Θεοδωρίδου) και FindΑpp (Σταύρος Μπαλτάς).

Η GrekAddict έδωσε τη μάχη με την CEO της, Σουζάνα Θεοδωρίδου με την Startup να προσφέρει ένα marketplace με τουριστικές δραστηριότητες και τοπικές εμπειρίες για ταξιδιώτες, αλλά και ψηφιακά εργαλεία και υπηρεσίες σε τουριστικά καταλύματα, μεταπωλητές, bloggers κ.α.

Οι άλλες τρεις ομάδες των τελικών ήταν οι:

IFAAcademy, μονομάχησε με την GrekAddict και προσφέρει εκπαίδευση και επιμόρφωση ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών συμβούλων. Συμμετέχει στους ημιτελικούς του MITEF Greece Startup Competition 2018 και είναι ο εθνικός νικητής των European Startup Awards sτην κατηγορία EdTech που διοργανώθηκαν από το ΙΝΑΝΕΠ.

Sports Electroceuticals από το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, προσφέρει καινοτόμο τεχνολογία για ταχύτερη αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών.

Ridemind, μια υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων P2P.

H GrekAddict θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί τέλος Απριλίου στην Πορτογαλία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις