Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

OutNow.gr: Ο απόλυτος οδηγός διασκέδασης

Πριν από κάθε βραδινή έξοδο όλοι ψάχνουμε το κατάλληλο μέρος για να διασκεδάσουμε με τους φίλους μας. Αναζητούμε συνήθως κάτι που να ταιριάζει στις προτιμήσεις και τα δεδομένα μας. Η μουσική, οι τιμές και οι παροχές κάθε κέντρου είναι κάποια από τα πράγματα που μας απασχολούν κάθε φορά προτού να  καταλήξουμε σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί.

Πόσες φορές δεν έχεις βρεθεί σε δίλημμα όσον αφορά την βραδινή σου έξοδο, έχοντας να επιλέξεις ανάμεσα σε δεκάδες μαγαζιά και τραγουδιστές και χωρίς να έχεις τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεσαι; Πόσες φορές δεν έχεις αναρωτηθεί που τραγουδάει ο αγαπημένος σου ερμηνευτής ή πως μπορείς να κάνεις την κράτηση σου για να απολαύσεις το σχήμα της επιλογής σου; Όταν θες να περάσεις μια αξέχαστη βραδιά με την παρέα σου όλα θα πρέπει να είναι τέλεια οργανωμένα και εσύ πλήρως προετοιμασμένος.

Τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείς και να χάνεσαι ανάμεσα σε διάσπαρτες και ανακριβείς πληροφορίες. Το OutNow.gr είναι εδώ για να σε βοηθήσει να βρεις αυτό που χρειάζεσαι σχετικά με την βραδινή σου έξοδο και όχι μόνο. Πρόκειται για τον νέο οδηγό διασκέδασης της Αθήνας που σίγουρα θα σου λύσει τα χέρια και θα δώσει γρήγορες και αξιόπιστες απαντήσεις στα ερωτήματα σου.

Στο OutNow θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις που τραγουδούν όλα τα μεγάλα ονόματα κατά την διάρκεια της τρέχουσας σεζόν αλλά και να δεις τα μαγαζιά που τους φιλοξένησαν όλες τις προηγούμενες χρονιές της καριέρας τους. Θα βρεις εκτενείς βιογραφίες σχετικά με την καλλιτεχνική πορεία κάθε ερμηνευτή, την δισκογραφία του, τις συναυλίες και τις περιοδείες του αλλά και τις συνεργασίες του στην πάροδο του χρόνου. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα hot νυχτερινά κέντρα και σχήματα της πόλης είναι εδώ ενώ πλέον θα έχεις την δυνατότητα να μάθεις εκ των προτέρων την τιμή του ποτού ή την τιμή και την αναλογία της φιάλης αλλά και αν το μαγαζί διαθέτει επί πληρωμή ή δωρεάν χώρο στάθμευσης. Όλες οι μέθοδοι επικοινωνίας με το μαγαζί αλλά και η ακριβής τοποθεσία του είναι διαθέσιμα από το site.

Επιπλέον, το OutNow θα σε ξεναγήσει σε κάθε περιοχή της Αθήνας ξεχωριστά, δημιουργώντας λίστες με τα κέντρα που μπορείς να διασκεδάσεις ανάλογα με το που μένεις ή πιο μέρος θες να επισκεφτείς. Στην ιστοσελίδα θα βρεις επίσης όλα τα μεγάλα event των club της πόλης που φυσικά θα σου παρέχουν τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να είσαι πλήρως ενημερωμένος και προετοιμασμένος για τον χώρο, τις τιμές, τις εκπλήξεις και τις μουσικές επιλογές.

Εδώ θα μάθεις πρώτος για τα νέα μαγαζιά της Αθήνας και σίγουρα θα ανακαλύψεις κάποια που μέχρι τώρα δεν ήξερες. Είτε είσαι λάτρης των μπουζουκιών και της λαϊκής μουσικής, είτε προτιμάς τις μουσικές σκηνές και τα έντεχνα προγράμματα είτε απλώς θες να διαλέξεις το κατάλληλο club και event που να ταιριάζει στο στυλ σου, το OutNow είναι εδώ για σένα. Εάν πάλι θες να δεις αναλυτικά την μουσική πορεία και την βιογραφία του αγαπημένου σου καλλιτέχνη τα άρθρα του θα σου δώσουν όλες τις πληροφορίες.

Τα νέα των διάσημων καλλιτεχνών είναι φυσικά στην λίστα των θεμάτων του site το οποίο καλύπτει κάθε hot θέμα τις επικαιρότητας για να μην χάνεις τις σημαντικές στιγμές του καλλιτεχνικού στερεώματος. Μια επίσκεψη στον απόλυτο οδηγό διασκέδασης της Αθήνας είναι αρκετή για να σε πείσει πως εκεί θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι πριν από κάθε night out. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις