Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Cisco επιτρέπει στους πελάτες της να αναβάλουν το 95% των πληρωμών τους έως το 2021

Η Cisco ανακοίνωσε σήμερα ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα το οποίο θα επιτρέψει στους πελάτες της να αναβάλουν το 95% των πληρωμών τους για όλα τα νέα προϊόντα της νέας εταιρείας, έως το 2021.

H εταιρεία δεσμεύει 2,5 δισ. δολάρια για να καλύψει οικονομικά αυτήν την πρωτοβουλία, η οποία έρχεται ως απάντηση στην κρίση που βιώνουν οι επιχειρήσεις λόγω της πανδημίας. Οι προσφορές της Cisco μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να διατηρήσουν χρήματα ενώ βρίσκονται σε περιορισμένη λειτουργία και όσο ο κόσμος μένει στο σπίτι για να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού. Μόλις οι συνθήκες βελτιωθούν, οι επιχειρήσεις θα είναι σε θέση να πληρώσουν ό,τι οφείλουν.

Πώς θα λειτουργήσει;

Οι πελάτες δεν θα πληρώνουν για το λογισμικό, το hardware ή τις υπηρεσίες που αγοράζουν για 90 ημέρες, αρκεί οι παραγγελίες να γίνουν έως τις 25 Ιουλίου. Μετά την περίοδο των 90 ημερών, θα πληρώνουν το 5% της αξίας του συμβολαίου μέχρι το τέλος το 2020. Από τον Ιανουάριο του 2021, οι πελάτες θα πληρώνουν σε μηνιαίες δόσεις, που θα καθορίζονται με βάση το ποσό που έχει αποπληρωθεί και το υπολειπόμενο.

Υπενθυμίζεται ότι στα προϊόντα της Cisco περιλαμβάνεται και η πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων Webex, που έχει δει τεράστια αύξηση στη χρήση της, όπως άλλωστε και οι περισσότερες πλατφόρμες του είδους λόγω της πανδημίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από ένα μήνα, ο Chuck Robbins, CEO της Cisco, είχε δηλώσει ότι τις πρώτες 11 εργάσιμες ημέρες του Μαρτίου, καταγράφηκαν 5,5 δισεκατομμύρια λεπτά συναντήσεων, ενώ μόλις σε μια μέρα και πάλι τον Μάρτιο πραγματοποιήθηκαν 3,2 εκατομμύρια συναντήσεις παγκοσμίως.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις