Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία Huawei – ekiosky’s για αυθημερόν παραδόσεις επιλεγμένων προϊόντων

Με στόχο τη διευκόλυνση των καταναλωτών, η Huawei άνοιξε ένα νέο κανάλι εξυπηρέτησης πελατών, διαθέτοντας επιλεγμένα προϊόντα της στην αλυσίδα καταστημάτων και ηλεκτρονική πλατφόρμα ekiosky’s.

Ήδη από χθες, 21 Απριλίου, οι καταναλωτές μπορούν να τα αναζητήσουν τόσο στα καταστήματα λιανικής Kiosky’s Convenience Stores όσο και στο online store ekioskys.gr , από όπου μπορούν τα παραγγείλουν και να τα λάβουν μέσα σε 20 με 60 λεπτά.

To ekiosky’s είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα, που προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, από είδη περιπτέρου, σνακ, τρόφιμα και καφέ μέχρι είδη οικιακής χρήσης και προσωπικής φροντίδας.

Η επιλογή του από τη Huawei και η έναρξη της συνεργασίας τους, όπως αναφέρει η τελευταία σε σχετική ανακοίνωση, έγινε, καθώς οι απαιτήσεις της εργασίας από το σπίτι αυξάνονται και η ανάγκη συνεχούς επικοινωνίας και μόνιμης διασύνδεσης γίνεται απαραίτητη προϋπόθεση.

Πλέον, οι πελάτες της έχουν τη δυνατότητα άμεσων παραγγελιών και παραδόσεων επιλεγμένων προϊόντων της επτά ημέρες την εβδομάδα, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, η κρίση που προκαλεί η πανδημία, έχει ευνοήσει τις νέες συνεργασίες εταιρειών, κυρίως στον τομέα της παράδοσης, αφού το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι αυτό που έχει απογειωθεί λόγω των συνθηκών.

Τον Μάρτιο, για παράδειγμα, ο Σκλαβενίτης ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το efood, τη γνωστή πλατφόρμα ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας, και ξεκίνησε πιλοτικά τη διανομή προϊόντων αυθημερόν, στην περιοχή του Περιστερίου.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, και το My market ανακοίνωσε νέες συνεργασίες με στόχο την ταχύτερη διανομή. Συγκεκριμένα, το σούπερ μάρκετ δημοσιοποίησε τη συνεργασία του με τη SPEEDEX, την Uber και “την πιο διάσημη on line πλατφόρμα διανομής φαγητού στην Ευρώπη”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις