Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Blueground προσφέρει 100 διαμερίσματα σε εργαζομένους και εθελοντές στον τομέα της υγείας

Παγκοσμίως, η Blueground συνεργάζεται με αρκετά νοσοκομεία και οργανισμούς που μάχονται κατά της πανδημίας

Η Blueground ανακοίνωσε πως προσφέρει 100 πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα διαμερίσματα σε εργαζομένους και εθελοντές στον τομέα της Υγείας στις πόλεις όπου δραστηριοποιείται.

Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιείται σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και οργανισμούς για τη βέλτιστη διανομή των διαμερισμάτων. Στην Ελλάδα, η Blueground βρίσκεται σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς της Υγείας και τα νοσοκομεία αναφοράς για την παροχή διαμονής τόσο σε νοσηλευτές και γιατρούς όσο και σε οικογένειες ασθενών.

“Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι σημαντικό να κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Λόγω της απαγόρευσης των άσκοπων μετακινήσεων και ταξιδιών σε πολλές χώρες στον κόσμο, αυτή τη στιγμή έχουμε επιπλέον διαθεσιμότητα. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να προσφέρουμε διαμερίσματα σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη, στους συνανθρώπους μας που εργάζονται στα νοσοκομεία αναφοράς αλλά και σε ασθενείς που χρειάζονται έναν ασφαλή χώρο. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με όλους τους σχετικούς φορείς για την αποτελεσματικότερη διάθεση των διαμερισμάτων μας”, δήλωσε σχετικά η Βάλια Μαρουγιάννη, Γενική Διευθύντρια Blueground Αθήνας.

“Δουλειά της Blueground είναι να βοηθά τους ανθρώπους να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους όπου κι αν βρίσκονται, και το να μπορεί να το κάνει αυτό για τους εργαζόμενους κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας κρίσης σαν αυτή του COVID-19, δίνει ένας εντελώς νέο νόημα σε αυτόν τον σκοπό”, δήλωσε από την πλευρά του ο συνιδρυτής και CEO, της Blueground, Αλέξανδρος Χατζηελευθερίου“Δεν είναι συχνό το να βρίσκεσαι σε μία θέση από την οποία μπορείς να βοηθήσεις απευθείας όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης μιας παγκόσμιας πανδημίας. Γνωρίζοντας ότι είχαμε την ευκαιρία να υποστηρίξουμε αυτούς τους οργανισμούς και το προσωπικού τους … δεν υπήρχε αμφιβολία στο μυαλό μου. Έπρεπε να το κάνουμε”, συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι, παγκοσμίως, η Blueground συνεργάζεται με αρκετά νοσοκομεία και οργανισμούς που μάχονται κατά της πανδημίας του κορωνοϊού όπως το Mount Sinai στη Νέα Υόρκη, το Shriners Hospital for Children και το Dana Farber Cancer Institute στη Βοστώνη, το George Washington University Hospital στην Ουάσιγκτον και το Dubai Health Authority στο Ντουμπάι.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις