Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

e-expo: Η πρώτη ελληνική πλατφόρμα διεξαγωγής online εκθέσεων είναι γεγονός

Η ακύρωση δεκάδων εμπορικών εκθέσεων και η αβεβαιότητα για το μέλλον του κλάδου, αποτέλεσε αφορμή μια νέα “startup” ενέργεια, που στοχεύει να βοηθήσει χιλιάδες επαγγελματίες. Η ενέργεια αυτή δεν είναι άλλη από τη δημιουργία της πλατφόρμας e-expo.gr, της πρώτης πλατφόρμας διεξαγωγής online εκθέσεων.

Η e-expo.gr δημιουργήθηκε από τρεις φίλους με εμπειρία στο Digital Marketing, που “αφουγκράστηκαν” την ανάγκη για επικοινωνία όλης της αλυσίδας του εμπορίου. Εν μέσω καραντίνας, οι ιδρυτές συντόνισαν μια εξειδικευμένη ομάδα καταρτισμένων στο χώρο ανθρώπων, με τους οποίους σχεδίασαν και υλοποίησαν μια ολιστική, ψηφιακή πλατφόρμα εμπορικών εκθέσεων, με την μέγιστη δυνατή προσομοίωση μεγάλων networking event.

Σε συνεργασία με τις επικρατέστερες πλατφόρμες οπτικοακουστικής “επικοινωνίας” (Zoom, What’s Up, Skype, Viber, Messenger) εξασφάλισαν την -από μέρους τους- απαραίτητη υποστήριξη υπηρεσιών, η πλατφόρμα είναι πλέον έτοιμη να υποδεχθεί εκθέτες και επισκέπτες σε μια πρωτόγνωρη εξατομικευμένη διαδικτυακή εμπειρία.

Πώς λειτουργεί

Μέσα από την πλατφόρμα, ο επισκέπτης της έκθεσης θα έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί και να δει το ενημερωτικό υλικό του κάθε εκθέτη ξεχωριστά. Το υλικό αυτό μπορεί να είναι παρουσιάσεις βίντεο, προϊοντολογικοί κατάλογοι και ό,τι άλλο θα έβλεπε σε μία ‘offline’ έκθεση.

Παράλληλα, θα μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού, να επικοινωνήσει “ζωντανά” με τον εκθέτη μέσα από το tablet, το laptop ή το κινητό του, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε εφαρμογή επιλέξει. Χωρίς άσκοπες και δαπανηρές μετακινήσεις, χωρίς συνωστισμό, από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου, επαγγελματίες και επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα ή υπηρεσίες και φυσικά με την προσωπική επικοινωνία να κλείσουν τις εμπορικές τους συμφωνίες.

Οι “πύλες” της πρώτης έκθεσης που οργανώνει η e-expo.gr, ανοίγουν στις 29 Μαΐου 2020 με θεματική ενότητα προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν σχέση με τον Covid19, κεντρικό νήμα το #menoumeasfaleis, την επόμενη ημέρα και την υγεία. Στις 25 Ιουνίου ακολουθεί διπλή έκθεση με πολλές ακόμα καινοτομίες που όμως θα αποκαλυφθούν το επόμενο διάστημα.  Οι θεματικές θα είναι “back to school – e learning” και “hobbies – sports – do it yourself”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ήδη, μεγάλες διεθνείς εκθέσεις έχουν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για την ενέργεια, ενώ σχεδιάζονται και μεγάλες συνεργασίες.  Ήδη τα πρώτα ενημερωτικά στοιχεία δόθηκαν στην δημοσιότητα μέσα από την promo σελίδα της e-expo.gr https://about.e-expo.gr/

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις