Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το «Δημοσκόπιο» του Δήμου Ηρακλείου συνεργάζεται με το Women Do Business

Με στόχο την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην περιοχή του Ηρακλείου

Τη συνεργασία του με το «Δημοσκόπιο» του Δήμου Ηρακλείου, με στόχο την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης, ανακοίνωσε το Women Do Business.

Το «Δημοσκόπιο» είναι ένα Κέντρο Δημοκρατικού διαλόγου, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, το οποίο στοχεύει στην εξέλιξη της επιχειρηματικής κουλτούρας και στην υποστήριξη όσων επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Στην προκειμένη περίπτωση, η συνεργασία αυτή έχει την προδιάθεση να σπείρει την ευκαιρία σε γυναίκες να αναδειχθούν στον τομέα του «επιχειρείν», μέσα από την παραχώρηση των χώρων του Δημοσκοπίου. Οι αίθουσες θα φιλοξενούν εκδηλώσεις, workshops και συναντήσεις των μελών της ομάδας και των γυναικών που θα δείξουν το δικό τους ενδιαφέρον.

Για το Women Do Business η συνέργεια αυτή, όπως και κάθε άλλη, ανοίγει το δρόμο για περισσότερες δράσεις και περισσότερους στόχους προς υλοποίηση. Υπενθυμίζεται ότι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Women Do Business δραστηριοποιείται από τον Μάιο 2019 έως σήμερα, επιδιώκοντας την προαγωγή της γυναικείας επιχειρηματικότητας, κυρίως στην Περιφέρεια της Κρήτης και στην πορεία, εκτός αυτής. Σκοπός είναι η υποστήριξη των γυναικών που επιθυμούν να υλοποιήσουν μία ιδέα ως επιχείρηση, με κάθε τρόπο, ώστε ν’ αλλάξουν περιοριστικές πεποιθήσεις αλλά́ και στερεότυπα γύρω από τη θέση της γυναίκας στον τομέα της επιχειρηματικότητας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις