Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Huawei Watch 3 Series: Tο μέλλον των smartwatches σύντομα στην Ελλάδα

Αν σκοπεύατε να αγοράζατε smartwatch θα συστήναμε να περιμένετε λίγο ακόμα μια και επίκειται η εμφάνιση των Huawei Watch 3 Series και σε κάθε περίπτωση θα είναι μια εξαιρετική αφορμή να αποκτήσετε το smartwatch που πάντα θέλατε!

Τα smartwatches έχουν παύσει εδώ και καιρό να είναι εξεζητημένα gadgets, είναι πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και ένας πολύτιμος βοηθός και σύμβουλος υγείας και ευεξίας 24 ώρες το 24ώρο!

Σε μια περίοδο που η συνεχής παρακολούθηση της υγείας και η προάσπιση της καλής φυσικής κατάστασης βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και αποτελούν προτεραιότητα στην καθημερινότητα όλων μας η Huawei ανεβάζει τον πήχη στην αγορά των wearables, με δύο νέα smartwatches που είναι η επιτομή της τεχνολογίας και της κομψότητας. Τα νέα Huawei Watch 3 Series (Huawei Watch 3 & Huawei Watch 3 Pro) καταφθάνουν σύντομα στην ελληνική αγορά και αποτελούν μακράν την πιο ελκυστική επιλογή ανάμεσα σε smartwatch και κοινό ρολόι.

Βασίζονται στο νέο λειτουργικό σύστημα HarmonyOS και πέραν των «τυπικών» λειτουργιών που αποτελούν χαρακτηριστικό των τελευταίας τεχνολογίας wearables της Huawei (προγράμματα προπόνησης, μέτρηση οξυγόνου στο αίμα, καταγραφή παλμών και ποιότητας ύπνου κτλ.) θα υποστηρίζει, για πρώτη φορά, υπολογισμό της θερμοκρασίας του σώματος, αναγνώριση πτώσης και κουμπί ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης SOS, καθώς και υπενθύμιση για το πλύσιμο των χεριών μεταμορφώνοντάς τα σε έναν άγρυπνο φρουρό της υγείας μας αλλά και όσων το έχουν ανάγκη, π.χ. ηλικιωμένοι που μένουν μόνοι τους.

Επιπλέον τα Huawei Watch 3 Series είναι η πρώτη σειρά smartwatches της Huawei που διαθέτει περιστρεφόμενη 3D κορώνα με απτική ανάδραση, για καλύτερη πλοήγηση στο μενού του ρολογιού, ενώ η λειτουργία eSIM καθιστά τη σύνδεση με το smartphone του χρήστη πιο εύκολη από ποτέ, προκειμένου κινητό και smartwatch να μπορούν να μοιράζονται τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου και κατ’ επέκταση το ίδιο πρόγραμμα κινητής και δεδομένων.

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να σταθούμε στην αυτονομία των νέας σειράς μια και σε Ultra-long Battery Life mode η μπαταρία του HUAWEI Watch 3 διαρκεί έως 14 ημέρες και του “Pro” μοντέλου 21 ημέρες.

Η προπαραγγελία των Huawei Watch 3 και Huawei Watch 3 Pro ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα ενώ αναμένονται και ειδικές προσφορές!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις