Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία Alba & Workathlon: Υποτροφίες για το πρόγραμμα MSc in Tourism σε μέλη της ελληνικής Startup

Η Workathlon και το Alba Graduate Business School ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν τρεις υποτροφίες σε μέλη της Workathlon, που πληρούν τις προϋποθέσεις, ώστε να παρακολουθήσουν το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Alba στα τουριστικά, MSc in Tourism Management με αφετηρία το ακαδημαϊκό έτος 2021-22.

Οι από κοινού υποτροφίες αποτελούνται από: μία πλήρη υποτροφία (100% των διδάκτρων) και δύο μερικές υποτροφίες (50% των διδάκτρων έκαστη), οι οποίες θα δοθούν βάσει ακαδημαϊκών και οικονομικών κριτηρίων.

Οι υποτροφίες είναι μέρος μίας προσπάθειας να στηριχθεί η ανάκαμψη και η ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου, ο οποίος, παρά το πλήγμα που δέχτηκε από την πρόσφατη πανδημία του κορωνοϊού παραμένει ένας πολλά υποσχόμενος κλάδος που αναμένεται να γνωρίσει εκ νέου άνθηση μόλις οι περιορισμοί αρθούν και επανέλθει η κανονικότητα στα ταξίδια.

Επιπλέον, οι υποτροφίες παρέχονται με στόχο να προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας business εκπαίδευση, καθώς και τις δεξιότητες προσαρμογής και την πνευματική ευελιξία που χρειάζεται ώστε να ξεχωρίσουν σε μία ρευστή, απρόβλεπτη εποχή. Τέλος, οι υποτροφίες στοχεύουν στο να προαγάγουν την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Alba MSc in Tourism Management απαντά στις αυξανόμενες ανάγκες του τουριστικού κλάδου να διαμορφώσει επαγγελματίες υψηλών δεξιοτήτων, οι οποίοι θα αναλάβουν ηγετικούς ρόλους στη διοίκηση τουριστικών μονάδων και οργανισμών. Το πρόγραμμα συνδυάζει εξειδικευμένη γνώση και δεξιότητες με προχωρημένες ικανότητες διοίκησης ενώ προσφέρει και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης που αυξάνουν την απασχολησιμότητα των αποφοίτων χάρη στη στρατηγική συνεργασία του Alba με πρωταγωνιστές του τουριστικού κλάδου.

Είναι πλέον διαθέσιμο σε επαγγελματίες του τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και διεθνώς μέσω συγχρονισμένης, εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, συνδυάζοντας ευελιξία με δυνατότητες δικτύωσης με workshopς με φυσική παρουσία .

Η Workathlon είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα εύρεσης εργασίας αποκλειστικά για τον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης η οποία υποστηριζόμενη από προηγμένης τεχνολογίας πρακτικές, καθιστά την διαδικασία ευχάριστη, γρήγορη και αποτελεσματική. Η Workathlon πιστεύει στη δύναμη της αναβάθμισης δεξιοτήτων (upskilling) και επανακατάρτισης (reskilling), γι’ αυτό και η εταιρεία λάνσαρε πέρυσι ένα λογισμικό εκπαίδευσης αλλά και μία online πλατφόρμα εκμάθησης.

Μένοντας πιστή στην αποστολή της και θέλοντας να την πάει ένα βήμα παρακάτω, η Workathlon συμπράττει σήμερα με το Alba προσφέροντας ευκαιρίες ζωής με τη χορηγία 3 ακαδημαϊκών υποτροφιών. Οι υποτροφίες θα ισχύσουν για τη σειρά που θα φοιτήσει στο πρόγραμμα MSc in Tourism Management τον Οκτώβριο του 2021 και οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους το αργότερο μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου. Τα κύρια κριτήρια επιλογής είναι: Τίτλος σπουδών Bachelor’s (πτυχίο) ελληνικού ή διεθνούς πανεπιστημίου, καλή γνώση αγγλικών, υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση ενώ θα ληφθούν υπόψη και οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Σαντίκου: Από την Αθήνα στο Αμπού Ντάμπι με «όχημα» τη Workathlon

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις