Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Αβάν πρεμιέρ για το νέο Apple Changsha store στην Κίνα πριν το επίσημο άνοιγμα στις 4 Σεπτεμβρίου

Η Apple έδωσε μια μικρή γεύση του Apple Changsha, του πρώτου καταστήματος λιανικής που άνοιξε στην επαρχία Χουνάν της Κίνας.Το Apple Changsha ανοίγει το Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί τοπική ώρα. Θα τηρεί τα πρωτόκολλα COVID-19 που περιλαμβάνουν χρήση μάσκας, ελέγχους θερμοκρασίας και κοινωνικές αποστάσεις, όπως όλα τα καταστήματα της Apple παγκοσμίως.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο δημοφιλές εμπορικό κέντρο Changsha IFS και είναι το πρώτο στον κόσμο που χρησιμοποιεί μια μοναδικά σχεδιασμένη πρόσοψη διπλού ύψους, με μια εντελώς νέα επεξεργασία επικαλύψεων με κλίση και καθρέφτη που θολώνει και αλλάζει εμφάνιση ανάλογα με τις εποχές.

Στην είσοδο του εμπορικού κέντρου, οι πελάτες θα συναντήσουν αμέσως το Φόρουμ που φιλοξενεί εκπαιδευτικές συνεδρίες με στόχο να δώσουν την ώθηση στους πελάτες να ασχοληθούν  με το πάθος τους και τα προϊόντα που αγαπούν.

Επίσης θα συναντήσουν “λεωφόρους” γεμάτες με αξεσουάρ για iPhone , iPad , Apple Watch AirPod και Beats.Επιπλέον, οι ειδικοί του καταστήματος και οι Geniuses θα προσφέρουν εξειδικευμένη βοήθεια καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε πελάτη, καθώς 100 άριστα εκπαιδευμένα μέλη απαρτίζουν το νέο κατάστημα τα οποία μιλούν πολλές γλώσσες όπως κινεζικά, αγγλικά, ιαπωνικά, κορεάτικα και γαλλικά.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε στο Changsha, μια κοινότητα με βαθιά πολιτιστική κληρονομιά. Τα μέλη της ομάδας μας είναι έτοιμα να καλωσορίσουν και να υποδεχτούν την γειτονιά στο νέο Apple Changsha.”, δήλωσε ο Deirdre O’Brien, ανώτερος αντιπρόεδρος της Apple για Retail and People.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις