Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Squid Game Challenge στην Ελλάδα;

Την πασίγνωστη πλέον σειρά του Netflix θα την έχετε ίσως δει ή τουλάχιστον θα την έχετε ακούσει. Πρόερχεται απο την Νότια Κορέα με την ιστορία να αφορά μυστικά παιχνίδια επιβίωσης σε ενα ερημικό νησί με υπερ-πλούσιους θεατές και διοργανωτή έκπληξη.

Στα παιχνίδια αυτά συμμετέχουν υπερχρεωμένοι άνθρωποι που στρατολογούνται τυχαία με δέλεαρ ένα τεράστιο ποσό για τον νικητή. Βέβαια οι στρατολογητές δεν αποκαλύπτουν μια σημαντική λεπτομέρεια η οποία είναι θέμα ζωής και θανάτου.

Αν και προφανώς υπάρχουν και άλλες παρόμοιες ταινίες και σειρές, όπως για παράδειγμα το The Hunger Games αλλά και η εξαιρετική ιαπωνική σειρά, επίσης του Netflix, Alice in Border Land, το Squid Game έγινε viral παγκοσμίως και είναι No1 σε δεκάδες χώρες παρά το γεγονός ότι ο δημιουργός της είχε πάρει πολλά όχι στα pitch που έκανε στα δίκτυα.

Εδώ και μερικές μέρες εμφανίστηκε μια σελίδα στο Facebook με τίτλο Squid Challenge the Games η οποία θεωρητικά διοργανώνει στις 23/10 διαδραστικά challenges σε κρυφά σημεία στην Αττική με τους ενδιαφερόμενους να παραλαμβάνουν κάρτες με οδηγίες εν καιρώ.

Αν και το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για φάρσα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για το τι στοιχεία θα δώσετε και καλού κακού διευκρινήστε τους όρους των challenges…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις