Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το INNOVATHENS εκπαιδεύει τους επόμενους digital marketers

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε τομείς ψηφιακού μάρκετινγκ, soft skills, project management και να μάθουν το φορολογικό πλαίσιο.

Το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, ολοκληρώνει την εκπαιδευτική σεζόν του 2021 με ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς και του σύγχρονου επαγγελματία.

Για τον μήνα Δεκέμβριο, οι συμμετέχοντες  (επαγγελματίες, στελέχη, φοιτητές, ιδιώτες) έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε τομείς όπως είναι το ψηφιακό μάρκετινγκ, το πάντα επίκαιρο project management και η ανάπτυξη soft skills, ενώ ένα χρήσιμο σεμινάριο με θέμα τη φορολογία θα δώσει τις απαντήσεις σε ένα ζήτημα που συχνά προβληματίζει τους νέους επιχειρηματίες.

Την εισήγηση θα κάνει ο καθηγητής Γεράσιμος Τζαμαρέλος, κάτοχος διδακτορικού στο marketing management, με πάνω από 9.500 ώρες διαλέξεων στο βιογραφικό του καθώς και άλλοι συνεργάτες του INNOVATHENS. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται διαδικτυακά, για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, μέσω ZOOM (εργαστήρια) ή live streaming (δωρεάν σεμινάρια).

Αναλυτικότερα, οι υποψήφιοι digital marketers έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε 3ήμερο εργαστήριο Digital Marketing που επιστρέφει και αυτόν τον μήνα για να παρουσιάσει μέσα σε 12 ώρες πώς χτίζεται μια ενοποιημένη στρατηγική ψηφιακής επικοινωνίας μέσα από τις ιστοσελίδες, τα κυριότερα social media, τα Google Adwords και Analytics κ.ο.κ.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να διαχειρίζονται ιστοσελίδες, θα γνωρίσουν τις βασικές αρχές του SEO και το engagement ενώ στο τέλος του εργαστηρίου θα είναι σε θέση να προβλέπουν τα ρίσκα στο digital marketing και να διακρίνουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά τους.

Ακόμη, το εργαστήριο Όλα είναι στο μυαλό, σε συνεργασία με την εταιρεία 365 Evolution Lab, έρχεται και πάλι για να συστήσει τις περιοριστικές πεποιθήσεις, πώς δημιουργούνται και πώς μπορούμε να απαλλαγούμε απ’ αυτές με στόχο να κατακτούμε όσα επιθυμούμε. Την εισήγηση του εργαστηρίου θα κάνει η Ειρήνη Κάσδαγλη, professional certified NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός), life coach και ιδρύτρια της εταιρίας.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επίσης τα καθιερωμένα δωρεάν σεμινάρια του INNOVATHENS. Έτσι, το Σεμινάριο φορολογίας για start-up θα δώσει όλες τις απαντήσεις σχετικά με το φορολογικό πλαίσιο και την εύρυθμη λειτουργία μας μιας επιχείρησης. Την εισήγηση θα κάνει ο Ιωάννης Γκούζος, φορολογικός σύμβουλος επιχειρήσεων και ιδρυτής της εταιρίας Λογίστωρ.

Τέλος, τo σεμινάριο Project Management έρχεται για να παρουσιάσει όλα τα βήματα για τη δημιουργία και υλοποίηση ενός πρότζεκτ, σε συνεργασία με όλα τα μέλη μιας ομάδας εργασίας. Στο πλαίσιο του εργαστηρίου θα εξεταστεί και η διαχείριση κρίσεων, μία ενότητα κλειδί στο σύγχρονο επιχειρείν.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια, τις ημερομηνίες και τα κόστη στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS. Εξασφαλίστε τώρα τη θέση σας και γίνετε ειδικός στον τομέα που σας ενδιαφέρει!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις