Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Stoferno.gr: Η 1η Courier νέας γενιάς στην Ελλάδα μεγαλώνει

Στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου, που πυροδοτείται από την πανδημία, η Stoferno.gr εξελίσσεται σε ένα όλο και πιο ανταγωνιστικό «παίκτη», και καθίσταται κορυφαία επιλογή για Same Day και Next Day Delivery στην Αττική με «όπλα» της την ταχύτητα αλλά και την τεχνολογική υπεροχή της, και θέτοντας πάντα στο επίκεντρο τον καταναλωτή.

Όπως αναφέρουν τα στελέχη της εταιρείας οι λόγοι για τους οποίους τα μεγαλύτερα ελληνικά e-shops εμπιστεύονται τη Stoferno.gr είναι πολλοί. Ο πιο σημαντικός, είναι η εξειδίκευση της εταιρείας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Σε αντίθεση με «παραδοσιακές» εταιρείες courier, η Stoferno.gr απευθύνεται αποκλειστικά στον τομέα του e-commerce, και γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες του. Ανάγκες, στις οποίες απαντά με το εξελιγμένο λογισμικό και τις τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες της, που στοχεύουν τόσο στους εμπόρους, όσο και στους καταναλωτές. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Startup εξυπηρετεί εκατοντάδες ηλεκτρονικά καταστήματα, μεταξύ των οποίων brands όπως τα Zakcret, Prenatal, Bed & Bath, Altershops, κ.α.

Εστιάζοντας στις υπηρεσίες αυτές, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Stoferno.gr προσφέρει:

  • Εγγυημένη Παράδοση την ίδια ή την επόμενη ημέρα. Χωρίς καθυστερήσεις και αναμονές.
  • Ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία και ώρα παράδοσης. Τόσο η επιχείρηση όσο και ο καταναλωτής ενημερώνονται με ακρίβεια για το πότε θα ολοκληρωθεί η παράδοση της παραγγελίας. Η ενημέρωση για την ώρα γίνεται σε δίωρα χρονικά περιθώρια (πχ. 15:00-17:00 ).
  • Real – Time Tracking. Επιχείρηση και πελάτης, μπορούν να βλέπουν τη διαδρομή του διανομέα στον χάρτη, σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, η μεν διασφαλίζει την άριστη εξυπηρέτηση του κοινού της, ο δε γνωρίζει ακριβώς που βρίσκεται η παραγγελία του, χωρίς να περιμένει όλη μέρα στο σπίτι.
  • Συνεχή ενημέρωση. Ο καταναλωτής γνωρίζει ανά πάσα στιγμή την κατάσταση της παραγγελίας του και ενημερώνεται με email, μήνυμα στο Viber ή SMS και Tracking Link.
  • Εύκολη διασύνδεση. Το e-shop μπορεί πιο εύκολα από ποτέ να καταχωρήσει και να έχει τον έλεγχο των παραγγελιών του. Η επικοινωνία γίνεται πάντα ηλεκτρονικά είτε μέσω του Merchant Panel στο Browser, είτε μέσω διασύνδεσης με API. 
  • 97% επιτυχία παράδοσης. Η επιχείρηση γνωρίζει εξαρχής ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αποστολών της θα είναι επιτυχημένη. Η Stoferno.gr εγγυάται πολλαπλές προσπάθειες παράδοσης και συνεχή επικοινωνία με τον τελικό παραλήπτη. 
  • Εγγυημένη ποιότητα εξυπηρέτησης. Η Stoferno.gr στέκεται στο πλευρό του καταναλωτή σε όλο το «ταξίδι» της αγοράς του, και παρέχει κορυφαία εξυπηρέτηση, αφαιρώντας ταυτόχρονα ένα βάρος από τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας στις πάνω από 2000 αξιολογήσεις της εταιρείας στο Google.

Δυναμικά στη μάχη της εορταστικής περιόδου

Μετά το πρώτο κύμα της Black Friday, κι ενώ τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών, η Stoferno.gr δηλώνει έτοιμη να διαχειριστεί τον διαρκώς αυξανόμενο όγκο παραγγελιών.

Θέλοντας να αποφύγει τα φαινόμενα μεγάλων καθυστερήσεων και προβληματικών παραδόσεων που παρατηρούνται κατά καιρούς στην αγορά, η Stoferno.gr έχει φροντίσει να προετοιμαστεί για την περίοδο αυτή από νωρίς. Έχει αυξήσει τον αριθμό των διανομέων αλλά και των οχημάτων του στόλου της, ενώ έχει ενημερώσει και το λογισμικό το οποίο χρησιμοποιεί και έχει κατασκευάσει 100% in-house. 

Δηλώνει έτσι «παρούσα» στη «μάχη» που που έχει ήδη ξεκινήσει. Όπως λέει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λυκούρης, CEO της Stoferno.gr: «Η Stoferno.gr είναι ο σύμμαχος κάθε e-shop και επιχειρηματία που αφουγκράζεται τις νέες τάσεις της εποχής. Σήμερα, το Same & Next Day Delivery δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα, και βλέπουμε στην πράξη ότι οι επιχειρήσεις που το έχουν αντιληφθεί, βρίσκονται δεκάδες βήματα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Η εορταστική περίοδος που διανύουμε ωστόσο, αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις. Μια ευκαιρία, να ακολουθήσουν αυτήν την τάση και να κάνουν τη διαφορά εμπιστευόμενες μια εταιρεία που δεν υπόσχεται απλά γρήγορες παραδόσεις, αλλά τις κάνει πράξη».

Διαβάστε επίσης:

Η Lamda Development επενδύει στη Stoferno.gr!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις