Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Βασιλιάς του διαδικτύου για το 2021 το TikTok – Ξεπέρασε τη Google σε επισκεψιμότητα

Το 2021 είδε, μεταξύ άλλων, την άνοδο της αυτοκρατορίας του TikTok, με τη δημοφιλή πλατφόρμα να σημειώνει εκπληκτικούς ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ την ίδια στιγμή αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή των νέων χρηστών των social app. Μάλιστα, το TikTok ξεπέρασε ακόμα και την ίδια την Google στη λίστα των ιστοσελίδων με τις περισσότερες επισκέψεις για τη φετινή χρονιά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Cloudfare. Ιδιαίτερα, η Ημέρα των Ευχαριστιών και η Black Friday ήταν δύο μέρες ορόσημα για το TikTok, σε σχέση με άλλους ιστότοπους, σημειώνοντας επισκεψιμότητα ρεκόρ.

Η εταιρεία πίσω από το κορυφαίο social app δήλωσε νωρίτερα φέτος ότι περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο χρήστες έχουν χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της. Μάλιστα, το TikTok κατέκτησε την κορυφαία θέση όσον αφορά την επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο τον Φεβρουάριο, ενώ στη συνέχεια είδε τη δημοτικότητά του να αυξάνεται ακόμη περισσότερο τους επόμενους μήνες.

Στη λίστα του Cloudlfare με τους κορυφαίους ιστότοπους του διαδικτύου τη φετινή χρονιά βρίσκεται πίσω από το TikTok, η Google, η Facebook, η Apple, το Netflix, το YouTube, το Twitter και το WhatsApp.

Ειδικότερα πίσω από το TikTok του Cloudflare για το 2021, βρίσκεται Google, Facebook, Microsoft, Apple, Amazon, Netflix, YouTube, Twitter ενώ την πρώτη δεκάδα κλείνει η ιστοσελίδα του WhatsApp. Αξίζει να αναφερθεί, πως το Instagram έμεινε εκτός του top 10, όταν την περσινή χρονιά έλαβε την ένατη θέση.

Το TikTok κατέκτησε επίσης την πρωτιά στην λίστα του Cloudflare με τα 10 κορυφαία μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακολουθούμενο από το Facebook, το YouTube, το Twitter, το Instagram, το Snapchat, το Reddit, το Pinterest, το LinkedIn και το Quora.

Δείτε επίσης:

Έρχεται το TikTok Kitchens: Ντελίβερι viral συνταγών

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις